Tatry lubicie ? Jak lubicie, to zajrzyjcie. Udana wycieczka bez dramatycznych chwil pod znakiem ładnej pogody
Tatry Wysokie - Kozi Wierch
- sprocket73
- Kontakt:
Tatry Wysokie - Kozi Wierch
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Malgo Klapković
No proszę, jaka zmiana klimatu, Ciebie z Tatrami to tak mniej kojarzę, chociaż parę epizodów z Orlej czy Zachodnich pamiętam...
Widzę, że pogoda się tam cały tydzień utrzymuje piękna, w końcu. Co w lipcu się często nie zdarzało.
No i że 3 obiektywy Ci się chce nosić, tzn. nosić, jak nosić ale by mi się ich zmieniać nie chciało . Chociaż te 10-22 bardzo mi się podoba.
Widzę, że pogoda się tam cały tydzień utrzymuje piękna, w końcu. Co w lipcu się często nie zdarzało.
No i że 3 obiektywy Ci się chce nosić, tzn. nosić, jak nosić ale by mi się ich zmieniać nie chciało . Chociaż te 10-22 bardzo mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 2013-07-27, 16:52 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Vision pisze:No proszę, jaka zmiana klimatu, Ciebie z Tatrami to tak mniej kojarzę, chociaż parę epizodów z Orlej czy Zachodnich pamiętam...
Kiedyś jeździłem głównie w Tatry. Teraz mniej, ale wracam do nich zawsze z ogromnym sentymentem.
Vision pisze:No i że 3 obiektywy Ci się chce nosić, tzn. nosić, jak nosić ale by mi się ich zmieniać nie chciało
Prawdę mówiąc 4 obiektywy
A zmiana trwa z 10 sekund, gdyż futerał mam na biodrze.
SPROCKET
sprocket73 pisze:Kiedyś jeździłem głównie w Tatry. Teraz mniej, ale wracam do nich zawsze z ogromnym sentymentem.
To prawie tak jak ja, porównując z tamtym rokiem, gdzie byłem około 30 razy, a w tym około 5.
sprocket73 pisze:A zmiana trwa z 10 sekund, gdyż futerał mam na biodrze.
No niby tak, tylko ja nie umiem jakoś po Tatrach chodzić z plecakiem i z torbą do tego, zresztą po mniejszych górach też mi to średnio szło. Też do nie dawna chodziłem, z trzema, ale teraz jakoś po prostu mi się nie chce i w góry biorę tylko jeden. W dodatku sam aparat, bez żadnej torby, byle jak najlżej było, ogólnie to wróciłem do starych zwyczajów, jak jeszcze kompakt miałem.
Ostatnio zmieniony 2013-07-28, 09:55 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
No proszę, pan Sprocket wybrał się w Tatry. No coż, Strzępek musiał zostać w domu. Ale pogoda się Wam trafiła bardzo fajna.
Gdzie następnym razem uderzycie? Bo chyba juz się Żona nie boi, co?
Gdzie następnym razem uderzycie? Bo chyba juz się Żona nie boi, co?
Ostatnio zmieniony 2013-07-28, 13:47 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
No, Strzępek biedny został opuszczony i bardzo tęsknił. A my ślę, że na taki Kozi by swobodnie wszedł, a i z kozicą nie byłoby problemu, bo domowej kozy ani nie goni, ani na nią nie szczeka.
Z Ukochaną myślę, że swobodnie można by iść na Krzyżne, a i Szpiglasowa trochę korci, choć tam już chyba dla niej za trudno. Poza tym na Słowacji prostych szlaków w Tatrach Wysokich jest sporo.
Z Ukochaną myślę, że swobodnie można by iść na Krzyżne, a i Szpiglasowa trochę korci, choć tam już chyba dla niej za trudno. Poza tym na Słowacji prostych szlaków w Tatrach Wysokich jest sporo.
SPROCKET
- Tępy dyszel
Mam sprocket73 wrażenie, że nieco przesadziłeś z filtrami. Szczególnie na pierwszych zdjęciach albumu. Nie napiszę, że zdjęcia są do dupy bo nie są. Kolory i barwy jak zawsze
Przekonaj ją. Tam mniej się używa rąk, niż w podejściu na Kozi Wierch od ,,Piątki"
sprocket73 pisze: i Szpiglasowa trochę korci, choć tam już chyba dla niej za trudno.
Przekonaj ją. Tam mniej się używa rąk, niż w podejściu na Kozi Wierch od ,,Piątki"
- tatromaniak