Tatrzańskie schroniska - w którym nocujesz najczęściej?
- zapolsky33
Tatrzańskie schroniska - w którym nocujesz najczęściej?
Tak jak w temacie - w którym schronisku w Tatrach nocujesz najczęściej i dlaczego?
Patrząc wstecz to wyszło mi, że najczęściej ( około 20 noclegów ) spałem w Murowańcu.
A czemu ? Nie wiem
A czemu ? Nie wiem
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Ja najczęściej to spałem w Pięciu Stawach, choćby dlatego, że nigdy w Tatrach nie rezerwowałem noclegu... jak dla mnie najlepsza podłoga na świecie, gorzej z łóżkami, ale na nim spałem tylko raz kilka godzin. Poza tym lubię to schronisko najbardziej, a czemu? Bo chyba sama dolina najbardziej ze wszystkich mi odpowiada. Chociaż o Roztoce i Zamkowskim na Słowacji też złego słowa nie powiem, tylko trochę daleko wszędzie.
Ostatnio zmieniony 2013-08-01, 09:11 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawno nie nocowałem... Bo przeszedłem na jednodniówki. Spałem po kilka razy w Chochołowskiej, Murowańcu, PIątce, Moku, Kondratowej, Teryho, Popradzkim, po razie pod Rysami, w Zbójnickim, nad Zielonym Plesem...
Dlaczego spałem? Wszystko zależało od planów, jakie były w owym czasie do zrealizowania. Nie kierowałem się w zasadzie niczym poza logistyką.
Dlaczego spałem? Wszystko zależało od planów, jakie były w owym czasie do zrealizowania. Nie kierowałem się w zasadzie niczym poza logistyką.
Terinka i Roztoka - po prostu najbardziej lubię i stosunkowo najwięcej, szczególnie z Roztoki - możliwości wycieczek
luknij na moje panoramy i galerie
Ja najwięcej razy spałam w Chochołowskiej z moimi mstarymi znajomymi
Nawet bardzo! Miałam okazję go podziwiać
A i w południe też jest niezły klimat
laynn pisze:Murowaniec wieczorem to też klimatyczne schronisko
Nawet bardzo! Miałam okazję go podziwiać
A i w południe też jest niezły klimat
Ostatnio zmieniony 2013-08-16, 21:49 przez nadi184, łącznie zmieniany 2 razy.
Morskie Oko w dzień jest koszmarne, a wieczorami też ma "klimat".
Ale dawno tam nie spałam. Tak ogólnie najczęściej chyba na Hali Ornak, ale dawniej (tzn. kilkanaście lat temu) nocowałam w schroniskach znacznie częściej niż teraz. Obecnie sypiam "na dole" na kwaterach. Po prostu teraz znacznie bardziej zależy mi na wyspaniu się niż na "klimacie".
Ale dawno tam nie spałam. Tak ogólnie najczęściej chyba na Hali Ornak, ale dawniej (tzn. kilkanaście lat temu) nocowałam w schroniskach znacznie częściej niż teraz. Obecnie sypiam "na dole" na kwaterach. Po prostu teraz znacznie bardziej zależy mi na wyspaniu się niż na "klimacie".