Na starych, sprawdzonych śmieciach
- Malgo Klapković
Idzie się taką stromizną stoku, jakby osunięciem. Odcinek jest krótki, idąc od dołu po lewej stronie jest łańcuszek (albo był bo czy nadal wisi nie wiem, na pewno przez jakis czas był zerwany)
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 10:05 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
Jeżeli o tym samym myslimy to ono zostalo z dwa lata temu wyremontowane. Obecny szlak ma tam z metr szerokości, równe kamienie i nic już tam nie zagraża. Wcześniej, owszem, było tam wrednie.
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 10:54 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Wracając do Romanki, szłam tam ostatnio kilka lat temu, ale osuwiska nie pamiętam, Pamiętam za to pochyłą płytę piaskowcową na której faktycznie wisiał łańcuch, ale nie do końca był tam potrzebny. Nie wiem czy teraz nadal tam wisi, Sokół chyba właśnie tamtędy schodził skoro schodzili do Słowianki, więc ma to na świeżo.
- Malgo Klapković
A na Tomanowej już była czy nie zdążyła ?
W sumie dobrze że z tym coś zrobili bo kiepsko się tam szło
W sumie dobrze że z tym coś zrobili bo kiepsko się tam szło
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 11:17 przez Tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
Basia Z. pisze:Wracając do Romanki, szłam tam ostatnio kilka lat temu, ale osuwiska nie pamiętam, Pamiętam za to pochyłą płytę piaskowcową na której faktycznie wisiał łańcuch, ale nie do końca był tam potrzebny.
Może źle to określiłem, też trochę minęło , w każdym razie chodzi dokładnie o sytuację taką jak mówisz.
Tomasz pisze:W sumie dobrze że z tym coś zrobili bo kiepsko się tam szło
Na szczęście raz podałem Ci pomocną dłoń, bo inaczej byś spadł w otchłań doliny.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu