Basia Z. pisze:np. Góry Strażowskie
Co w nich polecasz ?
Basia Z. pisze:np. Góry Strażowskie
Basia Z. pisze:ale w jakieś mniejsze i bardziej odległe i mniej znane przez Polaków góry, np. Góry Strażowskie, Murańska Płanina
Dobromił pisze:Basia Z. pisze:np. Góry Strażowskie
Co w nich polecasz ?
Basia Z. pisze:Co by jednak nie mówić jest to rejon znacznie bardziej ucywilizowany niż dla przykładu Góry Strażowskie w które można się wybrać z namiotem.
Basia Z. pisze:Knajpa w Zliechowie - podłoga była nasmołowana czymś czym sie zwykle smołuje podkłady kolejowe, stąd niezwykły zapach:
buba pisze:Basia Z. pisze:Knajpa w Zliechowie - podłoga była nasmołowana czymś czym sie zwykle smołuje podkłady kolejowe, stąd niezwykły zapach:
jak ja kocham ten zapach! na oko strasznie przyjemna knajpka!
Piotrek pisze:
Mogła byś Basiu zrobić jakiś temat/stronę/cokolwiek ze wszystkich swoich wyjazdów, bo sporo schodziłaś szlaków. Taki od A do Z ze wszystkim, wiadomo że to czasochłonne ale zebrać wszystko w jednym miejscu to było by coś (Bubie się nie chce , a też powinna)
TNT'omek pisze:Kraciaste ceratki do posiłków znam, często na takich układaliśmy kanapki
Parasole na szlaku też mi obce nie są...Ale kociołków nad ogniskiem to już dawno nie widziałem i widzę 2 szt. Kto to nosił??
Świetna majówka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości