Sorry ale taki mamy klimat.
Czemu cel nie padł?? Przecież pogoda żyleta, waruneczki piękne, gdzie mieliście skończyć?
P.S. Po pierwszych zdjęciach myslałem że chcieliście iść dawną OP na Wołoszyn
P.S. Po pierwszych zdjęciach myslałem że chcieliście iść dawną OP na Wołoszyn
Ostatnio zmieniony 2014-01-27, 11:47 przez Tomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
TNT'omek pisze:bez ludzi??
Widzę dwóch.
Tomasz pisze:Przecież pogoda żyleta, waruneczki piękne, gdzie mieliście skończyć?
Śnieg był świeży, a my lubimy betony.
Tomasz pisze:Po pierwszych zdjęciach myslałem że chcieliście iść dawną OP na Wołoszyn
W odróżnieniu od pewnych drani nie chodzimy po rezerwatach ścisłych. W Polsce.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tępy dyszel
Dobromił pisze:a my lubimy betony.
Wielbiłeś kogoś ?
Dobromił pisze:W odróżnieniu od pewnych drani nie chodzimy po rezerwatach ścisłych. W Polsce.
A w Korei Północnej ?
Myślałem, że uda Wam się jednak zrealizować pierwotne plany. Czy w ramach tych planów, chcieliście iść przez Kulczyn ?
Ps. Dorobisz się w końcu internetowego albumu zdjęć z ,,linkiem" ? Tak, aby oglądać analogicznie jak na Picasaweb.
Taaa... Np. sporo świeżego puchu na starym betonie. Miało prawo jechać i z tego, co ludzie piszą, tu i ówdzie w okolicach Hali pojechało.
Uściślając pisałem o pogodzie, wiesz chmurki, baranki. Na zdjęciach widać czy jest bardzo czujnie, zwłaszcza jak piszesz, świeży śnieżek na tym lodobetonie, to wystarczy tylko chwila.
Tomasz pisze:wiesz chmurki, baranki
Owieczki, kozice, świstaczki, babki w piaskownicy. Tak było.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :