Urlop zbliża się wielkimi krokami i marzy mi się 2/3 dniowe przejście, z noclegami w schroniskach Obmyślanie tras nie idzie mi najlepiej i chciałam zapytać czy macie może jakieś sprawdzone kierunki? Fajnie gdyby trasa się zapętlała, ew. By miejsca były ze sobą skomunikowane. Kierunek - dowolny. Za wszelkie wskazówki, z góry dziękuję
Chodzenie po górach dla zdjęć dla lajków jest bez sensu. Przerażasz tylko dzikie zwierzęta, które są u siebie. Lepiej zostań w domu. Poczytaj relacje na forum. Poczujesz wszystkie emocje związane z górami, zaoszczędzisz czas i pieniądze.
Jakie chodzenie dla lajkow? O czym Ty mowisz, bo nie rozumiem? Chodzę po górach od lat, zawsze z poszanowaniem zwierząt i przyrody. Nie wiem wgl skąd takie wnioski wyciągnąłeś xD
Myślałem, że pytanie to żart, więc dałem żartobliwą odpowiedź Chodzisz od lat i nie wiesz gdzie iść? Weź mapę i wybierz się gdzieś, gdzie jeszcze nie byłaś. A jeżeli naprawdę sama z siebie nic nie potrafisz wymyślić, poczytaj relacje innych, może to Cię zainspiruje. Czasem wystarczy zdjęcie i myśl, że to trzeba zobaczyć na własne oczy.