Co do Kubackiego to nie wiem czy wystąpi w konkursie jakimkolwiek czy nie, ja też nie zapominam o tym, że w drużynówce to on raczej nigdy nie zawala, a podczas ostatnich mistrzostw świata, gdzie zdobyliśmy brązowy medal, był drugim naszym zawodnikiem zaraz po Stochu. Lepszy od Kota i od Żyły, więc przynajmniej doświadczenie jakieś ma. Wg mnie jest to lepszy wybór niż branie niedoświadczonego Murańki, któremu taki mistrz jednego skoku, już złoto olimpijskie wróżył. Sport
-
Vision
No i mamy skład na IO. Kamil Stoch, Jan Ziobro, Dawid Kubacki, Piotr Żyła i Maciej Kot.
Ja jestem z niego zadowolony. To i tak pierwszy raz w historii, gdzie w ogóle mamy w czym wybierać. A 4 Polaków w 20 pucharu świata to my nigdy nie mieliśmy.
Co do Kubackiego to nie wiem czy wystąpi w konkursie jakimkolwiek czy nie, ja też nie zapominam o tym, że w drużynówce to on raczej nigdy nie zawala, a podczas ostatnich mistrzostw świata, gdzie zdobyliśmy brązowy medal, był drugim naszym zawodnikiem zaraz po Stochu. Lepszy od Kota i od Żyły, więc przynajmniej doświadczenie jakieś ma. Wg mnie jest to lepszy wybór niż branie niedoświadczonego Murańki, któremu taki mistrz jednego skoku, już złoto olimpijskie wróżył. 
Co do Kubackiego to nie wiem czy wystąpi w konkursie jakimkolwiek czy nie, ja też nie zapominam o tym, że w drużynówce to on raczej nigdy nie zawala, a podczas ostatnich mistrzostw świata, gdzie zdobyliśmy brązowy medal, był drugim naszym zawodnikiem zaraz po Stochu. Lepszy od Kota i od Żyły, więc przynajmniej doświadczenie jakieś ma. Wg mnie jest to lepszy wybór niż branie niedoświadczonego Murańki, któremu taki mistrz jednego skoku, już złoto olimpijskie wróżył.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 6 razy.
Vision pisze:To i tak pierwszy raz w historii, gdzie w ogóle mamy w czym wybierać. A 4 Polaków w 20 pucharu świata to my nigdy nie mieliśmy.
Fakt. Od roku zaczynamy mieć drużynę w tym sporcie, nie tylko indywidualności - jak dotychczas. I to drużynę z całkiem niezłymi rokowaniami. W Soczi może być ciekawie
"Dziwny jest ten świat..."
Trzeba chłopakom dać szansę. To ze mamy w końcu jakąś drużynę to dobrze mówisz, może nie wszyscy pierwszych lotów ale jakiś poziom w miarę się trzyma.
I ten sezon, też trzeba wziąć pod uwagę jaki jest ze względu na pogodę, ciągle jakieś problemy, nie ma tego zimowego rytmu. Tak mi się wydaje.
Cudów w Soci pewnie nie będzie ale myślę, że wstydzić też się nie będzie czego
I ten sezon, też trzeba wziąć pod uwagę jaki jest ze względu na pogodę, ciągle jakieś problemy, nie ma tego zimowego rytmu. Tak mi się wydaje.
Cudów w Soci pewnie nie będzie ale myślę, że wstydzić też się nie będzie czego
Vision pisze:Wg mnie powinni to przerwać po 20 zawodnikach i sobie odpuścić.
Kilka lat temu Tomasz, Prezes i ja trafiliśmy na pijane bydło, popaćkane po mordach na biało i czerwono, bydło wystrojone w szmatki biało - czerwone z napisami ( bo flagą narodową to coś nie jest ), bydło drące mordy. Było to po odwołanym konkursie. My wracaliśmy z Kuźnic, bydło spod skoczni. Bydło nas zaatakowało. Jako, że była to zima ze śniegiem
P.s. Ogólnie mówiąc lubię oglądać w TV ( posiadam
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Vision pisze:Wg mnie powinni to przerwać po 20 zawodnikach i sobie odpuścić.
Kilka lat temu Tomasz, Prezes i ja trafiliśmy na pijane bydło, popaćkane po mordach na biało i czerwono, bydło wystrojone w szmatki biało - czerwone z napisami ( bo flagą narodową to coś nie jest ), bydło drące mordy. Było to po odwołanym konkursie. My wracaliśmy z Kuźnic, bydło spod skoczni. Bydło nas zaatakowało. Jako, że była to zima ze śniegiemto mieliśmy czekany. Wyciągneliśmy je. Bydło ( to co jeszcze potrafiło biegać ) gwałtownie się oddaliło. Pozostałe bydło albo leżało w śnieżnym błocie albo przepraszało.
P.s. Ogólnie mówiąc lubię oglądać w TV ( posiadam) skoki i loty narciarskie.
bardzo mi się podobna ta historia.
idę w góry cieszyć się życiem..
-
kris75
- Tatrzański urwis