Wieści z gór

Dyskusje o górach, turystyce górskiej itp.
Awatar użytkownika
Tępy dyszel

Re: Wieści z gór

Postautor: Tępy dyszel » 2026-03-16, 18:12

Ad. 1 - 8.524, 32 PLN
Awatar użytkownika
Dobromił

Postautor: Dobromił » 2026-03-16, 18:13

To zróbcie zbiórkę.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Awatar użytkownika
Coldman
Kontakt:

Postautor: Coldman » 2026-03-16, 20:08

Prezes pisze:Od dawna uważam, że publikowanie lewizny górskiej w internecie jest szkodliwe, jak ktoś się wystawia na strzał to w sumie nie powinien się dziwić.

O tak właśnie myślę. Jak ktoś jakieś odpały publikuje na necie na dużych grupach to albo ma tak bardzo wywalone, albo po prostu nie wie co czyni. Więc można by go trochę pouczyć. TPN już to robił wcześniej po donosach. Teraz będą mieli człowieka od tego. Koszt za pracownika im się szybko zwróci.
Nie wiem czy to coś da, bo do niektórych nic nie dociera, ale się może zastanowią 2 razy przed publikacją tego.

Mi tam też się zdarzył z raz czy dwa zjechać z szlaku nieumyślnie na rowerze. Potem się Wam tutaj tym nie chwaliłem :D :D :D

Dobromił co do wybryków ludzi tylko w Tatrach.
Pamiętam jak z tymi kartkami chodzili z nazwami szczytów i publikowali tego sporo na necie. Potem jak się okazało znaleźli się tacy co po zrobieniu zdjęcia wyrzucali kartkę pod nogi :lol :lol :lol
Chyba nie kojarzę, żeby gdzieś indziej to się zdarzało, bo w innych pasmach zazwyczaj tabliczka jest na szczycie :D
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Awatar użytkownika
Prezes

Postautor: Prezes » 2026-03-16, 21:14

Dobromił pisze:P.s. 1 Tak w sumie to z trzy razy szedłem po zmroku. W tym raz w stronę schroniska. Ile mi się kary należy ?

Jakbym pamiętał więcej, niż raz, ale widocznie mi się wydawało. Ale to było zimą, przed zmianą przepisów i w ogóle nieprawda.
W ramach pokuty możesz np. dostarczać przez pół roku napoje dla Zarządu GAC.
Awatar użytkownika
Dobromił

Postautor: Dobromił » 2026-03-16, 21:34

Ja jestem w Zarządzie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :

- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum

- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi

- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Awatar użytkownika
Prezes

Postautor: Prezes » 2026-03-16, 22:16

Bardzo dobrze. Jak już dostarczysz, też będziesz mógł konsumować.