Okołotrójkątnie na rozpoczęcie roku.
- Tępy dyszel
Mam pytanie. Czy istnieje jakiś ,,chatkowy" szlak lub w innej formie wyznakowane, bezpośrednie przejście z Chatki pod Potrójną do ,,Gibasówki" ?
Ostatnio zmieniony 2014-01-18, 09:09 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
tam są jakieś równoległe do szlaków ścieżki, ale nie wiem czy da się nimi przejść z jednej strony doliny na drugą.
Zresztą i tak nie sądzę aby ci zeszło krócej - zejść w dół i do szlabanu i na górę jesteś w stanie w nieco ponad godzinę, do półtorej, zrobić.
Zresztą i tak nie sądzę aby ci zeszło krócej - zejść w dół i do szlabanu i na górę jesteś w stanie w nieco ponad godzinę, do półtorej, zrobić.
Ostatnio zmieniony 2014-01-18, 13:03 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
darkheush pisze:nena napisał/a:
Zaś mu wiszę 6,50 + VAT . Chyba się nie wypłacę …
Mam nadzieję, że tego Złoniemił nie przeczyta
Przeczytał.
Pozostałą treść również. Panowie i Panie - kiedy razem ruszamy pić w okolicy ? Towarzysze Zdziczały, TataOjciec i Tomasz też by dołączyli.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
No jezeli tak sprawę stawiacie to i ja bym się skusił.Dobromił pisze:darkheush pisze:nena napisał/a:
Zaś mu wiszę 6,50 + VAT . Chyba się nie wypłacę …
Mam nadzieję, że tego Złoniemił nie przeczyta
Przeczytał.
Pozostałą treść również. Panowie i Panie - kiedy razem ruszamy pić w okolicy ? Towarzysze Zdziczały, TataOjciec i Tomasz też by dołączyli.
- Tępy dyszel
też to wspominałem jakiś czas temu, że Zagroń jest ciekawym miejscem na zlot - tam musi być bardzo fajnie wiosną i dojazd dobry i pochodzić jest gdzie.
Tam miał być zlot beskidzki, ale padło, niestety, na Słowiankę i to był wielki błąd
Tam miał być zlot beskidzki, ale padło, niestety, na Słowiankę i to był wielki błąd
Ostatnio zmieniony 2014-01-19, 15:09 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!