Przedwakacje w Hiszpanii

Relacje pozagórskie ze świata.
Awatar użytkownika
buba
Kontakt:

Re: Przedwakacje w Hiszpanii

Postautor: buba » 2025-07-01, 14:43

Częściej, ale jeszcze mam uraz po lecie 23

To my podobnie mielismy we wrzesniu roku 2020... Przez ponad tydzien ciemno, zawleczone niebo, zimny wiatr, deszcz i w porywach +15. I z jakąś masochistyczną konsekwencją codziennie sprawdzaliśmy prognozy dla okolic Odessy gdzie mielismy być - a tam 30 stopni i słońce...

Cóż, niektorzy mówią, że taki urok Bałtyku, że ma pizgać bo wtedy morze ładniej pachnie, dobrze się spaceruje i powietrze jest zdrowe do oddychania. Mnie to nie do konca przekonuje, ale ile ludzi tyle zdań :)

ale niestety owoce morza mi nie smakują.

Powinnismy razem jezdzic na wyjazdy to być mi oddawał swoje porcje :P Bo ja to bym sie najchetniej tylko tym odżywiała!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"

na wiecznych wagarach od życia..
Awatar użytkownika
_laynn

Re: Przedwakacje w Hiszpanii

Postautor: _laynn » 2025-07-04, 22:11

buba pisze:Cóż, niektorzy mówią, że taki urok Bałtyku, że ma pizgać bo wtedy morze ładniej pachnie, dobrze się spaceruje i powietrze jest zdrowe do oddychania. Mnie to nie do konca przekonuje, ale ile ludzi tyle zdań :)

Mój kolega mówi, że wtedy w woda jest cieplejsza ;)

buba pisze:Powinnismy razem jezdzic na wyjazdy to być mi oddawał swoje porcje :P Bo ja to bym sie najchetniej tylko tym odżywiała!

Krewetki, mule, ośmiornice i kalmary mogę Ci oddawać.
Ryby lubię :D nie oddam.