Quiz Góry Polski
- sprocket73
- Kontakt:
Re: Quiz Góry Polski
W kółku Polica, potem Cyl hali Śmietanowej i pod nim widać przecinkę na Mosorny, z prawej całkiem Mędralowa. Na samym dole straszny Grojec.
- sprocket73
- Kontakt:
To ja może zapytam o ten pagórek
- Załączniki
-
- DSC_0013.JPG (1.43 MiB) Przejrzano 339 razy
Jałowiec ?????
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Mniej znana górka, ale kręciło się tam wielu z Was (przynajmniej na stokach, szlakiem, bądź bezszlakowo do pewnego tajemniczego miejsca)
Jawornica.
No cóż, jestes zdecydowanie bliżej, niż Coldman, ale jeszcze troszkę brakuje do celu.
Na stokach Jawornicy nie ma "tajemniczego miejsca", o którym wspomniałem wyżej.
Na stokach Jawornicy nie ma "tajemniczego miejsca", o którym wspomniałem wyżej.
Może Klimaska i kapliczka po drodze?
Albo Gancarz i huśtawka?
Albo Gancarz i huśtawka?
Ty się Adrian oddalasz nieco. Chociaż jesteś mega blisko zarazem.
Tajemnicze miejsce odwiedził Witek i Wiktor. Nie kojarzę innych osób. Stokami tejże góry szło wielu zasłużonych klanowiczów, wracających ze zlotu.
Tajemnicze miejsce odwiedził Witek i Wiktor. Nie kojarzę innych osób. Stokami tejże góry szło wielu zasłużonych klanowiczów, wracających ze zlotu.
Z innej wycieczki, z praktycznie tego samego miejsca.
- Załączniki
-
- 40d93a6fe51c3ca2.jpg (88.48 KiB) Przejrzano 131 razy
Wielka Cisowa Grapa ?
Z miejsca wykonania zdjęcia nie jest możliwe zobaczenie Wielkiej Cisowej Grapy. Natomiast widać inne obiekty, które były wyżej przez Was wymienione.