Markowe wędrówki.
Re: Markowe wędrówki.
Magia ! Świetny dzień, taki bym chętnie przygarnął
Ładny początek roku ...
Ładny początek roku ...
Bombowo. Czasem zimą trzeba wspiąć się nieco wyżej ponad mrok.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Dzięki za komentarze.Fajnie,że się podobało.Pogoda dopisuje,może sypnie relacjami .
Pogoda bardzo dobra,więc krótki spacer ponad Targoszowem.Pomimo mocnego słońca widoki dobre.Tu pasmo Policy,Babiogórskie,Jałowieckie, Pilsko.Widać Turbacz.
Królowa .
Żurawnica.
Romanka.
Jeszcze Pilsko i Romanka.
I szerzej.
Królowa .
Żurawnica.
Romanka.
Jeszcze Pilsko i Romanka.
I szerzej.
Wygląda mi to na żółty szlak na Leskowiec, który bardzo lubię.
Tak.To przy żółtym.Najlepszy punkt widokowy,choć polanki pomału się zabudowiją a i krzaki podrastają.
Udały Ci się te wycieczki, szczególnie pierwsza, gdy jeszcze biel siedziała na drzewach i te niebieskie prześwity były takie nieoczekiwane. Teraz to chyba ku odwilży idzie.
marekw pisze:.Pogoda dopisuje,może sypnie relacjami .
No właśnie - chyba czas się ruszyć bo lada moment i będzie po zimie...
Coś tam zimy jeszcze zostało,ale pogoda bardziej marcowa.Za chwilę wrzucę relację.
Poranne licho nie śpi.Bus do Zawoi jedzie tak dopakowany,że zostaje z niczym na przystanku.Następny za dwie godziny.Co tu robić?.Jestem bez auta ponieważ pożyczyłem synowi.Szkoda mi chłopaczka z Krakowa,który rano przyjechał pociągiem i tym busem chciał się dostać do Zawoi.Do domu szkoda mi wracać.Gdzie tu iść?.Bingo.Zatrzymuje się znajomy,który jedzie na narty do Zawoi.Podwozi mnie do Skawicy.Pierwsze widoki.
Słonko daje
szlak fajnie przetarty,niestety z drzew wszystko spadlo.
Przyjemnie.
Pozują.
Błękit paryski .
Taka sklejka z sześciu zdjęć.
Bardzo dobra widoczność.
Jeszcze Królowa .
Kotlina Żywiecka w smogu.
Wodospad.
i na busa.Licho czuwa.Odjeżdża na moich oczach,następny za godzinę.Dobry dzień pomimo to.
Słonko daje
szlak fajnie przetarty,niestety z drzew wszystko spadlo.
Przyjemnie.
Pozują.
Błękit paryski .
Taka sklejka z sześciu zdjęć.
Bardzo dobra widoczność.
Jeszcze Królowa .
Kotlina Żywiecka w smogu.
Wodospad.
i na busa.Licho czuwa.Odjeżdża na moich oczach,następny za godzinę.Dobry dzień pomimo to.
Można powiedzieć, że i tak licho pokonane - widoki przednie.
A ja dzisiaj miałem elegancki kontakt z busami. I na koniec oświeciło mnie - busy wracające z okolic Rajczy, Ujsół, Glinki, itd mają przystanek ... przy płocie mojego ogrodu. Bramki tam nie mam ale jeszcze jestem w stanie przeskoczyć przez płot Czwarta wycieczka w tym roku. Czwarta beskidzka
Tak miałem w terenie :
A ja dzisiaj miałem elegancki kontakt z busami. I na koniec oświeciło mnie - busy wracające z okolic Rajczy, Ujsół, Glinki, itd mają przystanek ... przy płocie mojego ogrodu. Bramki tam nie mam ale jeszcze jestem w stanie przeskoczyć przez płot Czwarta wycieczka w tym roku. Czwarta beskidzka
Tak miałem w terenie :
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Piękny dzisiaj dzień, ale kurcze, wszystko się topi... Idzie wiosna, zaś?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Bez przesady. Śniegi trzymają się dobrze. Jutro mam zamiar jednego forumowicza przerobić na bałwana.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Ładnie Marku, widać było i Trzy Korony i Wielkiego Chocza.
Pięknie to światełko wygląda. jeszcze tylko rozchodzących promyków brakuje i by było jak na obrazach świętych
Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).