Dobry.
Miał być wekend pełny gór i pięknej jesieni, ale starczyło sił tylko na skromną, ale jak zawsze piękną Czantorię …
Bez większych filozofii, parking przy PKP, wjazd wyciągiem na górę, pieszo na Poniwiec i tyle.
Sił brakowało, oddech ciężki, takie efekty dała mi jelitówka i jakieś dziwne przeziębienie, które trzymały mnie od wtorku
Zobaczcie jak było …
Czantoria po cepersku
Re: Czantoria po cepersku
Jesień atakuje coraz śmielej.Mam i ja nadzieję załapać się na kolorki,ale na razie praca.
Pogoda sztos, widoczki i kolorki fajne, dobre i to. Zdrowia życzę.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
marekw pisze:Jesień atakuje coraz śmielej.Mam i ja nadzieję załapać się na kolorki,ale na razie praca.
Bycie w pracy przy takich warunkach pogodowych jest tak samo straszne, jak bycie w niemocy, żeby w te góry iść
Pogoda sztos, widoczki i kolorki fajne, dobre i to. Zdrowia życzę.
Dobrze mieć górę z wyciągiem pod nosem
Dzięki.
Mocno sie przerzedza.... nawet juz od tej górnej stacji kolejki... a tam zawsze był taki gęsty las...
Piekna jest czantoria o tej porze roku.
Ale... nie bałeś się jechac kolejką? Ostatnio stanęła i była jakas akcja. To by dopiero była relacja. Niczym lot balonem Dobromiła.
Ale... nie bałeś się jechac kolejką? Ostatnio stanęła i była jakas akcja. To by dopiero była relacja. Niczym lot balonem Dobromiła.
wstyd wrzucać zdjęcia z takiej wycieczki!
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:wstyd wrzucać zdjęcia z takiej wycieczki!
To prawda, nie ma ani jednego zdjęcia z knajpy!
No pstrąga brak.
Ładnie tam. A ja mam wolny weekend, pogoda jest ale sił i chęci brak i siedzę w domu
Ładnie tam. A ja mam wolny weekend, pogoda jest ale sił i chęci brak i siedzę w domu
- sprocket73
- Kontakt:
Bardzo ładne zdjęcia i kolorki!
W sumie po co się męczyć i chodzić gdzieś daleko, jak można kolejką i spacerkiem
Opisane objawy to zatrucie alkoholowe. Adrian, przyznaj się przed kolegami z forum. Otwórz się w dziale wsparcia
W sumie po co się męczyć i chodzić gdzieś daleko, jak można kolejką i spacerkiem
Opisane objawy to zatrucie alkoholowe. Adrian, przyznaj się przed kolegami z forum. Otwórz się w dziale wsparcia
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sokół pisze:Mocno sie przerzedza.... nawet juz od tej górnej stacji kolejki... a tam zawsze był taki gęsty las...
To prawda, lasu jakoś mniej ...
Ze..ać się na kolejce, ja i ratownicy nie zapamiętaliśmy to do końca życia
wstyd wrzucać zdjęcia z takiej wycieczki!
Wstyd mi
Bardzo ładne zdjęcia i kolorki!
Be smart
Skąd wiesz jakie są objawy zatrucia alkoholowego
proponuję nie robić tu fejsbooka