Głównie Sudety, ale też Beskid Śląski i Mały oraz Pieniny
Chyba nie było jeszcze linku?
PS>Może by coś takiego podwiesić?
Tępy dyszel pisze:Czy podstawowa (bezpłatna) wersja tej aplikacji na smarfon:
https://play.google.com/store/apps/deta ... PAPiOTesQg
umożliwi moją aktualną lokalizację na podkładzie mapowym ze szlakami ? Tzn. w którym punkcie aktualnie się znajduję. Chodzi o teren Beskidu Śląskiego, Małego lub Żywieckiego.
Czy jednak taki "bajer" dopiero w wersji płatnej ?
Tępy dyszel pisze:Jeśli mapy cz namierzają nawet w Zabłociuto mogą być faktycznie dobre.
Mapy instaluje się pasmami ? Cała Polska nie jest mi potrzebna no i ważne, żeby opcja o której pisałem, była bezpłatna.
Tępy dyszel pisze:Mapy instaluje się pasmami ? Cała Polska nie jest mi potrzebna no i ważne, żeby opcja o której pisałem, była bezpłatna.
Sebastian pisze:Tępy dyszel pisze:Mapy instaluje się pasmami ? Cała Polska nie jest mi potrzebna no i ważne, żeby opcja o której pisałem, była bezpłatna.
Adrian pisze:Kiedyś testowałem Mapy Turystyczne i nie umywają się do Mapy.cz.
Coldman pisze:Adrian pisze:Kiedyś testowałem Mapy Turystyczne i nie umywają się do Mapy.cz.
Tu bym się mocno kłócił, zdarza mi się korzystać z mapy.cz za granicą i jak one mnie denerwują. Ostatnio nie mogłem tam wyznaczyć trasy i brakowało mi gdzieś szlaku. Albo wyjechałem poza rejon pobrany i myślałem, że się załaduje z internetem, a nie chciało, a pobieranie całej paczki terenu za granicą nie wchodziło w grę. Dodatkowo słyszałem, że one oszukują kilometrowo.
Interfejs na mapach turystycznych mi znacznie lepiej pasuje, jest wiele funkcji, statystyk z których korzystam, dodatkowe mapy np. moje ścieżki czy obszary zanocuj w lesie. W Polsce są dla mnie bezkonkurencyjne. Tylko są płatne, ale przynajmniej dodają coś nowego co jakiś czas, jest forum dyskusyjne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości