sokół pisze:Jak z oznaczeniami szlaków? czy mieliście jakieś problemy ze znalezieniem odpowiedniej drogi, czy zawsze jest bezproblemowo?
Biało czerwone kółka, strzałki i nazwy miejsc. Trzeba się starać żeby się zgubić.
sokół pisze:Jak z oznaczeniami szlaków? czy mieliście jakieś problemy ze znalezieniem odpowiedniej drogi, czy zawsze jest bezproblemowo?
Napiszę krótko,pokazałeś kawał pięknych gór .
Jak z oznaczeniami szlaków? czy mieliście jakieś problemy ze znalezieniem odpowiedniej drogi, czy zawsze jest bezproblemowo?
I jeszcze pytanie o ludzi. Na zdjęciach nie ma ich za wiele, więc mam pytanie, czy te góry sa raczej puste, czy po prostu tak sie starałeś robic zdjęcia?
Dobromił pisze:Ave.
Bardzo ładnie. Piękny z twarzy szczyt, świetne widoki, średnio trudna ( kojarzy mi się z ... okolicami Sokolie w Fatrze ) technicznie trasa.
Doskonały wybór.
P.s. Prawie w każdym ze schronisk są herbaty robione na tych ziołach.
Biało czerwone kółka, strzałki i nazwy miejsc. Trzeba się starać żeby się zgubić.
Dobromił pisze:Masz sklerozę. Mówiłem Wam o tyrolce. Podałem też cenę za przejazd.
I bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni z pobytu w Słowenii.
Pierwszy raz widzę Planice latem
jak się ma wszystko na głowie
Chciałbym pojechać jeszcze raz ...
ukarałeś?
_laynn pisze:Extra kolory wody w tym źródle!
sprocket73 pisze:Kolorki wody świetne, to trzeba przyznać.
A skocznie w Goleszowie obczaiłeś? Więcej adrenaliny niż w Planicy, bo zdezelowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości