Pozdrowienia ze szlaków
Re: Pozdrowienia ze szlaków
Seba, nie skacz !
Dobry.
Pozdrowienia z B.Ś-M.
Chata Kozieniec chyba już od dawna nieczynna ...
Pozdrowienia z B.Ś-M.
Chata Kozieniec chyba już od dawna nieczynna ...
Pozdro spod Tułu.
Jest hamak, kawka i widoki
Jest hamak, kawka i widoki
- Załączniki
-
- 20240827_122549.jpg (5.99 MiB) Przejrzano 3831 razy
Pozdro z Żywieckiego
Jest już jesiennie.
Zdrówko !
[attachment=0]20240830_125928.jpg[/attachment]
Zdrówko !
[attachment=0]20240830_125928.jpg[/attachment]
- Załączniki
-
- 20240830_125928.jpg (1.09 MiB) Przejrzano 3598 razy
Czytałem że piwo bezalkoholowe bardzo dobrze nawadnia organizm. Ciekawe
Piotrek pisze:Czytałem że piwo bezalkoholowe bardzo dobrze nawadnia organizm. Ciekawe
Są nawet różne rodzaje, jakieś specjalne nawadniające i inne UJ wie co, dzisiaj na Przegibku kiedy poprosiłem piwo 0.0, dostałem takie coś, czasem mam wrażenie że ludzie z drugiej strony lady nie rozumieją co się do nich mówi
Pisze Warka, jest 0% więc na pierwszy rzut oka niby wszystko gra .
Albo nie ogarniają co sprzedają albo wciskają kit licząc że się turysta nie skapuje. Albo ... kupują tańsze energetyki i pociskają drożej jako piwo 0%
Albo nie ogarniają co sprzedają albo wciskają kit licząc że się turysta nie skapuje. Albo ... kupują tańsze energetyki i pociskają drożej jako piwo 0%
Piotrek pisze:Pisze Warka, jest 0% więc na pierwszy rzut oka niby wszystko gra .
Repertuar piw 0.0 rozrasta się bardzo szybko, bo jest ogromny zbyt na ten napój, muszę sprawdzić statystyki jak to wychodzi procentowo w sprzedaży.
Adrian pisze: inne UJ wie co, dzisiaj na Przegibku kiedy poprosiłem piwo 0.0, dostałem takie coś, czasem mam wrażenie że ludzie z drugiej strony lady nie rozumieją co się do nich mówi
współczuje - rok temu na urlopie piłem od Harnasia takie gówno. Okropne.
Adrian pisze:Piotrek pisze:Czytałem że piwo bezalkoholowe bardzo dobrze nawadnia organizm. Ciekawe
Są nawet różne rodzaje, jakieś specjalne nawadniające i inne UJ wie co, dzisiaj na Przegibku kiedy poprosiłem piwo 0.0, dostałem takie coś, czasem mam wrażenie że ludzie z drugiej strony lady nie rozumieją co się do nich mówi
Dobrą kare ci dali, za picie piwa 0% xDD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Gdyby nie dodatek tego energetyka, to byłoby nawet dobre
Pozdrowienia z wakacji zagranicznych
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
To przecież Nasza zagranica
Oby pogoda Ci się utrzymała.
Oby pogoda Ci się utrzymała.