Tępy dyszel pisze:Da sie bez alkoholu, choćby od 17 lat, każdej minuty z tych lat. P.s. Kto myśli, że taka czy taka ilość to ale cyklicznie, błądzi okrutnie.Już został "pożarty. Nie ma bardziej postępnej używki.
Pogratulować
sokół pisze:Tak z ciekawości, ktos był na tej hali na Mostownicy?
sokół pisze:Gdzie sie wypowiadam i wyśmiewam? Nie rozumiem aluzji? Jest jedno - słownie - JEDNO nawiązanie, a Ty zaraz z pretensjami. Nie podoba się, nie czytaj, proste. Niebawem będziesz miał tu tylko relacje swoje, Sebastiana, Sprocketa, Dobromiła i Marka, jesli o to w tym chodzi to rozumiem postawę.
W moim stylu, to znaczy miałem napisać, że po bigosie mnie pocisnęło i poszedłem srać pod Kudłoniem?
sokół pisze:Tak z ciekawości, ktos był na tej hali na Mostownicy?
jak z Gorca popatrzysz, to jest taka polana w srodku... I cos mi sie skojarzyło, ze Sprocket tam kiedyś poszedł. Ale to bardzo dawno było, chyba z 10 lat temu.
Sebastian pisze:Aha, tytuł relacji jednak bym zmienił.
sokół pisze:Stop chamstwu.
marekw pisze:Dokładnie,stop chamstwu.
Zamierzam wypić kilka piwek (żeby podbić jakość relacji) i się ściorać na maksa.
Tępy dyszel pisze:Swoją drogą co tam muszą ukrywać na Mostownicy, że jest zakazana turystycznie ?
sprocket73 pisze:Tam jest nawet chatka do nocowania, z piecem, całkiem cywilizowane miejsce.
Jedynie z oddali...buba pisze:Masz moze jakieś zdjecia?
Dobromił pisze:Dzień dobry.
Bardzo ładna relacja. Taka wielopłaszczyznowa. Już tytuł robi wrażenie - choć w sumie zawsze byłeś znany z koleżeństwa. A co do chamstwa to ostatnio miałem bardzo ciekawe spotkanie w Tatrach Wysokich. Dwie osoby z dawnych lat turystycznych. I jakoś te dwie osoby, niezależnie od siebie, zapytały o chamstwo w okolicy. Odpowiedziałem.
Turystycznie pięknie. Bo Gorce piękne są. Nawet kwiaty są. A to podnosi jakość relacji. Tak trzymaj.
Gdzie się kolejny raz wybierasz ? W sporym gronie ? Na pewno relacja będzie ciekawa.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości