Narobili tych tronów wszędzie
Nieznane mi dosyć rejon, ale jak jest schronisko to trzeba je odwiedzić
Wielką przyjemnością jest oprowadzać człowieka, który jest od początku bardzo dobrze nastawiony na wędrówkę i zadowolony z każdej atrakcji.
Ostatnia szansa ferii - Błatnia i Klimczok
Sebastian pisze:laynn pisze:A to odświeżanie zaczyna być wkurw...ce. Weź sobie wrzuć zdjęcia na jakiś hosting i z niego wklejaj.
Najprościej na Google Photos.Adrian pisze:parking pod kościół, znowu jest płatny !? Raz jest, raz nie, o co chodzi temu księdzu ?
Miejscowi muszą więcej na tacę rzucać, to może będzie darmowy.
Warunki takie późnolistopadowe, ale zawsze to dzień w terenie Jednak razem ze mną było ładniej Ale nawet gołe drzewa na Błatniej są ładne.marekw pisze:Fajnie,że nam rośnie nowe pokolenie górołazów.
Ma 10 lat, jeszcze zdąży mu przejść.
Z małą pomocą Laynna ogarnąłem wstawianie z Google zdjęcia i następne relacje powinny już być ok
Błatnia ma swój klimat o każdej porze roku, a drzewa szczególnie
Może jak go nikt nie będzie cisnął, to jakoś to będzie?
Coldman pisze:Narobili tych tronów wszędzie
Nieznane mi dosyć rejon, ale jak jest schronisko to trzeba je odwiedzić
Wielką przyjemnością jest oprowadzać człowieka, który jest od początku bardzo dobrze nastawiony na wędrówkę i zadowolony z każdej atrakcji.
O schronisku na Błatniej mogę powiedzieć, że to chyba jedno z tych ze starym klimatem w środku, pamiętam że w pokojach były stare drewniane wyra i klimat taki typowo schroniskowy, obsługa jak zawsze miła
To fakt, jeżeli idzie z własnej woli, to już jest prościej
laynn pisze:Adrian pisze:Z małą pomocą Laynna ogarnąłem wstawianie z Google zdjęcia i następne relacje powinny już być ok
No proszę można pomóc? Można a nie bawić się w cepra. Choć nie, to nie zabawa, to totalne zastąpienie go.
Super Adrianie, że się udało.
Przy następnym wrzucaniu zapomniałem udostępnić folder i Seba mnie na szybko rartował
Dzięki.
Piotrku to były zdaje mi się czasy, kiedy Picassa przechodziła w Google Plus, a potem w Google Zdjęcia. Od lat nie pamiętam, by znikły zdjęcia podlinkowywane z GZ.
A jeśli, to dlatego, że nagle album przestaje być udostępniony - wystarczy go znów udostępnić i zdjęcia się pojawiają. Dzieje się to jednak bardzo rzadko.
A jeśli, to dlatego, że nagle album przestaje być udostępniony - wystarczy go znów udostępnić i zdjęcia się pojawiają. Dzieje się to jednak bardzo rzadko.