Piękna jesień!
Gratulacje okrągłej rocznicy i życzę kolejnych
Najważniejsze - to zmiana pracyodejście z toksycznego miejsca.
sokół pisze:Szkoda, ze kilka planów (nawet tych wspólnych) popsuła pogoda.
Sebastian pisze:Mało tych wycieczek.
sokół pisze:Szkoda, ze kilka planów (nawet tych wspólnych) popsuła pogoda.
buba pisze:Takie toksyczne miejsce potrafi tak zdołować czlowieka, ze juz nic mu sie nie chce!
buba pisze:Myslicie, ze warto sie tak sugerowac pogodą przy planowaniu wyjazdów?
buba pisze:Myslicie, ze warto sie tak sugerowac pogodą przy planowaniu wyjazdów? No kurde, gdybym ja na to patrzyła to na 3/4 wyjazdow bym nie pojechała!
No taki mamy klimat, ze ciagle leje...
Pudelek pisze:i widzi, że w najbliższy weekend ma ciągle lać, to wtedy całkowicie rozumiem, że spróbuje przełożyć wyjazd na inny termin
Pudelek pisze:od pewnego czasu zauważyłem, że mieszkamy w innej strefie pogodowej
Pudelek pisze:Podobnie jak w ubiegłym roku nie miałem w tym ani jednego wyjazdu, żeby "ciągle" lało. Ba, ogólnie opadów było niewiele, a na każdym wyjeździe pojawiało się słońce (co kiedyś wcale nie było normą).
ale też kilka wycieczek w bliższą okolicę sudecką odpuściłem patrząc na prognozu, bo uznałem, że szkoda mi kasy na średnią aurę. Tak więc nawet mieszkając dość blisko sugeruję się pogodą, aby oszczędzić budżet.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości