Schronisko na Hali Ornak
Schronisko na Hali Ornak
Ostatnio zmieniony 2019-04-15, 15:16 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Bywam stale, spałem z 15 noclegów ( pierwszy raz w 2008 r, ostatni w październiku tamtego ). Widzę wyraźną poprawę w czystości, warunkach, jedzeniu ( porcje wręcz olbrzymie ). Mozliwość doładowania telefonu, jest nawet wywieszony automat telefoniczny. Jak kto chce zaszarżować na Bystrą to stąd najlepiej.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Homunculus
Tak, wieczorami pozostaje integracyjna świetlica, zwana chyba okrąglakiem. Raz gdy sardynki na wcisk już byś tam nie położył dostaliśmy na noc klucze do nieogrzewanej komnaty w lochu/przyziemiu. Nie tak optymalnie jak w pokojach z widokiem w stronę Pysznej, do czego starczy nocka ławie przed schronem. Gdzie przytrafił się epizod: śniłem że budzę się w schronisku na Ornaku i zawiecha gdy obudziłem się czy jak zamknę oczy, to czy na jawie znów się tu obudzę
Dobra kuchnia, przeciętne łazienki - summa summarum 8.5/10
Dobra kuchnia, przeciętne łazienki - summa summarum 8.5/10