Moja mała ojczysta Wielkopolska
Widok z domu z balkonu niedawno
A tu przedwczorajsza wycieczka na najwyższe wzniesienie okolic mojego rodzinnego miasta Pleszewa. Gołębia Góra 152m n.p.m Co roku w Nowy Rok PTTK organizuje tutaj pieszą wycieczkę z miasta. Chciałem trafić na piękny zachód, ale się nie udało. Wracając wypróbowałem nową czołówkę, wracając rowerem po ciemku
Tutaj się grzeszki dzieją xD
A tu przedwczorajsza wycieczka na najwyższe wzniesienie okolic mojego rodzinnego miasta Pleszewa. Gołębia Góra 152m n.p.m Co roku w Nowy Rok PTTK organizuje tutaj pieszą wycieczkę z miasta. Chciałem trafić na piękny zachód, ale się nie udało. Wracając wypróbowałem nową czołówkę, wracając rowerem po ciemku
Tutaj się grzeszki dzieją xD
Ostatnio zmieniony 2023-03-31, 21:16 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
- sprocket73
- Kontakt:
Gołębia Góra - idealna do korony
Czyli co? Drifty, czy coś innego?
p.s.
Miłość to nie grzech
Coldman pisze:Tutaj się grzeszki dzieją xD
p.s.
Miłość to nie grzech
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Gołębia Góra - idealna do koronyColdman pisze:Tutaj się grzeszki dzieją xD
p.s.
Miłość to nie grzech
Jeśli miłość to nie grzech to cofam swoje słowa xD
Nowsze BMW na środku pól, gdzie można rozwalić bez starań podwozie. Nic tu nie jeździ oprócz maszyn rolniczych xD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Adrian pisze:Gdybyś miał filtr polaryzacyjny, to w kilku sytuacjach fajnie by Ci pomógł wyciągnąć kolorki
Wujek Dobra Rada
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Jeszcze się Wam nie pochwaliłem, ale wczoraj odebrałem z paczkomatu Hoya Pro1 xD
Sebastian pisze:Adrian pisze:Gdybyś miał filtr polaryzacyjny, to w kilku sytuacjach fajnie by Ci pomógł wyciągnąć kolorki
Wujek Dobra Rada
A widzisz
Coldman, jakieś pierwsze przemyślenia po założeniu tego ustrojstwa na obiektyw ?
Ostatnio zmieniony 2023-11-06, 22:11 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Sebastian pisze:Adrian pisze:Gdybyś miał filtr polaryzacyjny, to w kilku sytuacjach fajnie by Ci pomógł wyciągnąć kolorki
Wujek Dobra Rada
A widzisz
Coldman, jakieś pierwsze przemyślenia po założeniu tego ustrojstwa na obiektyw ?
Brak - przecież ty dobrze wiesz, że gdy chcesz coś wypróbować to na zewnątrz dupówa