Peregrynacje z Mirkołakiem.
Peregrynacje z Mirkołakiem.
Witam, to ja MIREK znany też przez wąskie grono jako MIRKOŁAK. Nie wiem czy zwróciliście uwagę że od dłuższego czasu samotnie podążam samotnie na górskich szlakach niczym WILK SAMOTNIK.Ale nie wykluczam towarzystwa Wilka Beta tudzież żeńskiego towarzystwa.Dla tych którzy mnie znają przypominam jak wyglądam.
A ci którzy mnie nie znają lub ci z którymi spotkałem się na moim wilczym szlaku prezentuję się tak.
Od teraz TU będę zamieszczał swoje relacje bo to niewygodnie pisać relacje 2-3 razy w miesiącu.C,D,N wkrótce.
A ci którzy mnie nie znają lub ci z którymi spotkałem się na moim wilczym szlaku prezentuję się tak.
Od teraz TU będę zamieszczał swoje relacje bo to niewygodnie pisać relacje 2-3 razy w miesiącu.C,D,N wkrótce.
Re: Peregrynacje z Mirkołakiem.
Mirek pisze:
Uuuuu to obfite plany się szykują. To może jakieś dzikie rejony typu Masyw Ślęży czy Góry Świętokrzyskie?
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Re: Peregrynacje z Mirkołakiem.
Mirek pisze:Witam, to ja MIREK ......Dla tych którzy mnie znają przypominam jak wyglądam.
Pyknąłeś ogłoszenie jak z Tindera
Wilczy Szlak part.II.Szlak Salmopol-Kotarz-Brenna.
Tym razem postanowiłem skorzystać z komunikacji u czeskich sąsiadów która biję na głowę jakością. Tak wygląda rzeka graniczna.
Znalazłem informację że niektóre autobusy kończą bieg przy samym moście granicznym z którego jest raptem 500 metrów do stacji w Czeskim Cieszynie.To narazie tyle,C.D N
Tym razem postanowiłem skorzystać z komunikacji u czeskich sąsiadów która biję na głowę jakością. Tak wygląda rzeka graniczna.
Znalazłem informację że niektóre autobusy kończą bieg przy samym moście granicznym z którego jest raptem 500 metrów do stacji w Czeskim Cieszynie.To narazie tyle,C.D N
Ostatnio zmieniony 2023-07-26, 17:04 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wilczyński Szlak part.III czyli z wizytą u Dorotki.Od razu uprzedzę że pogoda była ideolo czyli nie za ciepłoi nie za zimno.Deszcz zaczął padać gdy siedziałem u celu w tej wiacie.
Dodam tylko że apka mapy.cz jest świetna,dzięki niej dużo daremnego dreptania oszczędziłem idąc na skróty. Szkoda tylko że nie pokazuje gdzie jest błoto.
Dodam tylko że apka mapy.cz jest świetna,dzięki niej dużo daremnego dreptania oszczędziłem idąc na skróty. Szkoda tylko że nie pokazuje gdzie jest błoto.
Wilczyński Szlak part.IV.V.R. i przyległości.Tym razem jeden z kolegów będzie zawiedziony bo nie będzie mógł zamieścić idiotycznych tekstów typu: Gdzie Mirek tam i deszcz: lub podobnych takich trasa standard. R.G. V R-Oscadnica.
Na szlaku z Rycerki luda mało. Dopiero na szczycie obrodzili.Nasi,Słowacy choć i inne nacje się słyszało.
Do Cadcy docieram autobusem na tyle szybko by kupić bilet do Tesina i łyknąć to i owo.
Na szlaku z Rycerki luda mało. Dopiero na szczycie obrodzili.Nasi,Słowacy choć i inne nacje się słyszało.
Do Cadcy docieram autobusem na tyle szybko by kupić bilet do Tesina i łyknąć to i owo.
Ostatnio zmieniony 2023-08-12, 09:02 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zadziwiasz mnie czasem Mirku ...
Oczywiście pozytywnie zadziwiasz Fajny pomysł od Słowackiej strony i z kolejką
Ostatnio zmieniony 2023-08-12, 10:34 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki, pomysł był NA SŁOWACKĄ stronę.Słowaccy bracia chyba maja jeszcze lepszą komunikację niż Czesi.A ilość lokali gastronomicznych na Słowacji jest imponująca.Ceny nawet mimo ojro porównywalne do naszych ,za 300 gram kofoli zapłaciłem 1,5 ojro.Adrian pisze:Zadziwiasz mnie czasem Mirku ...
- Tępy dyszel