Magurka i Rogacz w duecie.
- sprocket73
- Kontakt:
sprocket73 pisze:Coś mi się wydaje, że Admini chodzą na wycieczki i knują
Knują następne wycieczki
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
sprocket73 pisze:Coś mi się wydaje, że Admini chodzą na wycieczki i knują
Tym razem nawet żon nie wzięliśmy, pełna konspira
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Ale super! Domagam się wiecej takich relacji - a zwłaszcza o takim poczatku! Słyszalam kiedys o Stalowniku, ale to byly informacje z czasów gdy pilnowala go jeszcze ochrona, a ze wolno biegam skreśliłam go ze swoich list... Ciekawe czy bym się zmiesciła w wycięty otwór. Macie moze jego zdjecie?
Komin to czesc kompleksu szpitalnego czy jakis zupełnie niezalezny obiekt w innym miejscu?
Komin to czesc kompleksu szpitalnego czy jakis zupełnie niezalezny obiekt w innym miejscu?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze:Ale super! Domagam się wiecej takich relacji - a zwłaszcza o takim poczatku! Słyszalam kiedys o Stalowniku, ale to byly informacje z czasów gdy pilnowala go jeszcze ochrona, a ze wolno biegam skreśliłam go ze swoich list... Ciekawe czy bym się zmiesciła w wycięty otwór. Macie moze jego zdjecie?
Niestety foty drzwi nie mamy, ale myślę że da rade przejść
Dziura ma ze 40- 50 cm wysokości i ze 60 szerokości
Komin jest poniżej jest tam więcej opuszczonych pomieszczeń i budynków idąc od głównej drogi, sam szpital prezentuje się fajnie, wrócę tam kiedyś, żeby połazić
Ostatnio zmieniony 2023-07-06, 18:39 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Adrian pisze:Dziura ma ze 40- 50 cm wysokości i ze 60 szerokości
i się nie przecisnąłeś?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
wrócę tam kiedyś, żeby połazić
Kurde, ze ja tam nie mam blizej, zeby tak na jeden dzien wyskoczyc.... Dokad by trzeba dojechac pociagiem? Do Wilkowic? 3.5 h wychodzi jak patrze... Ajajajaj... A tak sie juz widze na tym dachu... Jeszcze by byla okazja sie spotkac!
Ostatnio zmieniony 2023-07-06, 21:18 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
buba pisze:wrócę tam kiedyś, żeby połazić
Kurde, ze ja tam nie mam blizej, zeby tak na jeden dzien wyskoczyc.... Dokad by trzeba dojechac pociagiem? Do Wilkowic? 3.5 h wychodzi jak patrze... Ajajajaj... A tak sie juz widze na tym dachu... Jeszcze by byla okazja sie spotkac!
Może będziesz kiedyś przejazdem, tam parkujesz auto I idziesz kilka minut ...
Ale jakbyś planowała kiedyś taki wypad, to daj znać
Adrian pisze:buba pisze:wrócę tam kiedyś, żeby połazić
Może będziesz kiedyś przejazdem, tam parkujesz auto I idziesz kilka minut ...
Ale jakbyś planowała kiedyś taki wypad, to daj znać
Bede myslec intensywnie i nawet pewien sprytny plan mi świta w głowie, bo jest pewien cień szansy, ze pod koniec lipca bede gdziesik tam w okolicy wlasnie przejazdem. Jakby co - oczywiscie dam znac wczesniej!
Ostatnio zmieniony 2023-07-06, 21:52 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.