reszta tutaj:
https://picasaweb.google.com/1129537785 ... e7xvubvwE#
Vision pisze:Nie jest źle, słowacki wierzchołek zdobyć zimą, to jednak sukces. Mi też się jeszcze nie udało, ale jestem dopiero przed trzecią próbą.
Vision pisze:No ale w tym roku w styczniu nie spróbuje, może w lutym, albo marcu jest łatwiej.
Vision pisze:Ostatnie zdjęcie najbardziej mi się podoba.
- opaliłam je na słońcu i tak sobie siedzą przed domem - żal niszczyć tą skorupę vatteri pisze:Ania, i tak miałaś pogodę o wiele wiele lepszą, niż w poprzednich feralnych dwóch latach
vatteri pisze:I śniegu bardzo mało
vatteri pisze:My pewnie spróbujemy w okolicach 15-go styczniaLiczę, że trzeciego wycofu z rzędu nie będzie...
Piotrek pisze:Ze świtem lekki nie wypał ale ogólnie źle nie było, widoczki całkiem niezłe się zrobiły
Piotrek pisze:I fajne filmiki z popylającym wiatrem
sokół pisze:Jakoś mi te zimowe Pilsko się źle kojarzy. Dwa pierwsze wypady miałem kapitalne, dwa ostatnie (piszę o zimowych cały czas) to już jakaś pogodowa masakra.
sokół pisze:O, i Pitera pozdrów! (poznałem po gaciach)![]()
vertigo pisze:No faktycznie, szału nie było. Aż dziwne bo ja często bywam na Pilsku i pogodę i widoki mam właściwie zawsze
Np. rok temu dokładnie o tej samej porze (29 grudnia) było tak:
Piotrek pisze:A panoramy z Pilska są. w.g. mnie, ciekawsze niż z Babiej właśnie ze względu na widok na Królową
aniołek pisze:Ja nie cierpię Pilska, przez wyciągi, narciarzy i "hotele"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości