Worek Raczański i zdobycie Diademu Gór Polski
Gratuluję zdobycia Diademu Teraz możesz zwolnić tempo I niech ci zdrowie i kondycja dopisuje.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Pudelek pisze:Cytat:
Mładą Chore
Mładą Horę
Coldman ma talent do przeinaczania nazw
Co tu dużo pisać - wypełniłeś plan, spełniłeś marzenie - gratuluję.
P.s. Nie miałem pojęcia co to za Diadem a mam już zdobytych 37 szczytów z niego
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Pudelek pisze:Cytat:
Mładą Chore
Mładą Horę
Coldman ma talent do przeinaczania nazw
Co tu dużo pisać - wypełniłeś plan, spełniłeś marzenie - gratuluję.
P.s. Nie miałem pojęcia co to za Diadem a mam już zdobytych 37 szczytów z niego
Taki już mój talent do pisania
Tak już często tak bywa, że te najwyższe szczyty są najatrakcyjniejsze
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Teraz mam zaraz jechać do w Czeskie rejony z noclegiem w Prudniku
Kiedy będziesz w Prudniku? i jakie kierunki?
opawski1 pisze:WOREK RACZAŃSKI BESKIDU ŻYWIECKIEGO Z PLECAKIEM
Coldman pisze:We wrześniu mogłeś sobie pozwolić na dłuższe wędrówki, z Soli na Raczę to kawał dobrej trasy tak na pierwszy dzień
no trochę trzeba było pocisnąć, ale na Raczę zdążyłem na styk, akurat był zachód słońca
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
buba pisze:Podczas grzebania w aparacie zmieniłem sobie na jpg i zapomniałem przestawić i do końca wyprawy robiłem w tym formacie xD
A co jest nie tak z formatem jpg?
Obejrzałem jeszcze raz zdjęcia z tej relacji i spróbowałem wychwycić (tylko na ich podstawie) moment, gdzie przeszedłeś z RAW na JPG, ale mi się nie udało
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
opawski1 pisze:Coldman pisze:Teraz mam zaraz jechać do w Czeskie rejony z noclegiem w Prudniku
Kiedy będziesz w Prudniku? i jakie kierunki?opawski1 pisze:WOREK RACZAŃSKI BESKIDU ŻYWIECKIEGO Z PLECAKIEMColdman pisze:We wrześniu mogłeś sobie pozwolić na dłuższe wędrówki, z Soli na Raczę to kawał dobrej trasy tak na pierwszy dzień
no trochę trzeba było pocisnąć, ale na Raczę zdążyłem na styk, akurat był zachód słońca
Tak myślałem o Pradziadzie, Slunečná,Příčný vrch, Kalwaria. Nocleg w 1 dzień na pewno na Biskupiej Kopie. Ale to muszę ogarnąć w weekend, czy są noclegi. Może zostawie to na krótszy weekend, a teraz co innego zrobię.
Sebastian pisze:buba pisze:Podczas grzebania w aparacie zmieniłem sobie na jpg i zapomniałem przestawić i do końca wyprawy robiłem w tym formacie xD
A co jest nie tak z formatem jpg?
Obejrzałem jeszcze raz zdjęcia z tej relacji i spróbowałem wychwycić (tylko na ich podstawie) moment, gdzie przeszedłeś z RAW na JPG, ale mi się nie udało
Od 2 dnia
Tak czy siak wszystko przeszło przez "Lightroom"
Ostatnio zmieniony 2022-12-02, 00:55 przez Coldman, łącznie zmieniany 2 razy.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Tak myślałem o Pradziadzie, Slunečná,Příčný vrch, Kalwaria. Nocleg w 1 dzień na pewno na Biskupiej Kopie. Ale to muszę ogarnąć w weekend, czy są noclegi. Może zostawie to na krótszy weekend, a teraz co innego zrobię.
Jak coś to dawaj znać kiedy, to może uda się gdzieś spotkać
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/