Witajcie drodzy forumowicze, dawno mnie tu nie było, co nie znaczy, że o Was zapomniałam
jeśli ktoś ma ochotę spotkać moją skromną osobę i jeszcze kilku moich górskich człowieczków, to w następną sobotę popołudniu maszerujemy dzielnie Potrójną. Tam w planie ognisko i nocleg w Chatce u Ani i Rafała, rankiem, ci bardziej odważni chcą wstać na wschód słońca. Z tego, co wiem miejsc w chatce jest jeszcze sporo wolnych. Tych, co nie lubią chodzić po górach, może zachęci zdjęcie grzybów, które tam ostatnio w okolicy nazbieraliśmy.
Potrójna na jesieni
-
-
Kruca bomba, mało casu ...
Nie ukrywam, że jak będzie sensowna pogoda w przyszłą sobotę to długa trasa w Tatrach mi się marzy.
A do tego :
- 7 października Sceptic
- 19 października Arch Enemy, Behemoth, Carcass
- 23 października Crowbar, Sacred Reich, Sepultura
- 19 listopada Dezerter
- 9 grudnia Vader
Amen.
Nie ukrywam, że jak będzie sensowna pogoda w przyszłą sobotę to długa trasa w Tatrach mi się marzy.
A do tego :
- 7 października Sceptic
- 19 października Arch Enemy, Behemoth, Carcass
- 23 października Crowbar, Sacred Reich, Sepultura
- 19 listopada Dezerter
- 9 grudnia Vader
Amen.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu