Góry Choczańskie - parę pagórków do Korony
- sprocket73
- Kontakt:
Piotrek pisze:Zaglądałeś do środka, było cokolwiek?
Nie, nie zajrzałem. Czułbym się jakbym w domu komuś grzebał.
Poza tym jakby mnie ktoś widział z okna, mógłby pomyśleć, ze przyjechał z Polski, żeby kraść. Tego bym nie chciał.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Wiata wypasiona, z lodówką, szafeczkami, zlewozmywakiem i bieżącą wodą. Wszystko dostępne, żadnych śmieci, żadnych zniszczeń. Niepojęte.
Co w tym dziwnego ? Ja wiem, że raz za czas zdarzają się się miejsca potwornie zaśmiecone i zniszczone no ale chyba nie wszędzie ?
Adrian pisze:Wiatka elegancka, u nas złomiarze już dawno by jechali z lodówką na wózeczku, do skupu złomu
Przesadzasz i powtarzasz slogany. Postaraj się dostrzegać więcej pozytywów. Posłuchaj Szajby ze Złota dla zuchwałych !
sprocket73 pisze:Jest jeszcze kapliczka myśliwska ukazująca uśmiechającego się jelenia na widok myśliwego i jego pieska.
Piękny wzór na koszulkę.
Ostatnio zmieniony 2022-08-12, 13:47 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Okrążyłem go u podstawy (od północnej strony) i doszedłem do tego jedynego zielonego szlaku, którym wyszedłem na szczyt.
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Kompleks?Piotrek pisze:Kompleks polaczka?
A może jestem po prostu kulturalny - czemu miałbym grzebać w nie swojej lodówce?
Porobili u nas na Jurze i w Beskidach zresztą też, różne wiatki i miejsca wypoczynku. Nigdzie nie ma jednak lodówki i bieżącej wody. Przeważnie można natknąć się na śmieci po kątach - może tutaj posprzątali po weekendzie. U nas z całą pewnością można natknąć się na różne napisy (w najlepszym wypadku "tu byłem") robione po pijaku i po trzeźwemu - tam nie było ani jednego, specjalnie szukałem.Dobromił pisze:Co w tym dziwnego ? Ja wiem, że raz za czas zdarzają się się miejsca potwornie zaśmiecone i zniszczone no ale chyba nie wszędzie ?
Ostatnio zmieniony 2022-08-12, 20:46 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
sprocket73 pisze:Widzę najwięcej kontrowersji wzbudza lodówka
Trzydzieści malutkich buteleczek Tatra Tea.
Amen.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tępy dyszel