Królewna Śnieżka na zagubionym szlaku
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
No ta po lewej to moja córa , lepiej z nią nie zadzieraćPudelek pisze:przy wpisaniu "tatrzański urwis" któraś z pierwszych fotek to takie coś:
Ostatnio zmieniony 2013-07-18, 16:54 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 2 razy.
- Malgo Klapković
sokół pisze:wpisz sobie "klapkowicz" w google i zobacz, co wyjdzie na pierwszym miejscu w grafice.
Niestety, to już nie ja ;(
Wizjon pisze:Malgo coś nam spadła, za ambitne trasy zaczęła robić i chyba to wychwycili od razu
Chyba tego nie przeżyję ;( Ale może spartoli mi się pogoda i zacznę chodzić po ochłapach, to i statystyki googlowskie mnie wypozycjonują na pierwsze miejsce klapkowej listy.
sokół pisze:Te, Malgo, ale tydzień temu pisałaś, że nie masz z warszawką nic wspólnego..
No niestety nie mam, ale wolałabym mieć jak przez ostatnie 8 lat
Bardzo dziękuję za wstawienie tych ładnych zdjęć w mojej relacji Jest teraz taka piękna
Pozdro
Malgo Klapković pisze:Jest teraz taka piękna
Zawsze możesz na nas liczyć.
P.s. A ja to się jeszcze kiedyś wybiorę w Sudety. Zamki oglądne, góry zdeptam, sztolnie przejdę, skarby znajdę. Ku przyszłości !!!
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu