Witajcie droczy forumowicze !
Z tej strony Widellux, człowiek skromny lecz w wielkimi pasjami. Czy jestem alpinistą, himalaistą ? Nie! po prostu od zawsze interesowały mnie podróże, góry oraz nieznane szlaki wiec dlatego tutaj jestem. Mam nadzieje, że spędzę tutaj miło czas i dowiem się niezbędnej wiedzy od prawdziwych wyjadaczy temat gór. Jestem raczej turystą który błąka się tu i tam, interesuję się bushcraftem i ogólnie obytego tematu z naturą.
Pozdrawiam
Widellux
Witajcie !
Re: Witajcie !
Widellux pisze:Witajcie droczy forumowicze !
Z tej strony Widellux, człowiek skromny lecz w wielkimi pasjami. Czy jestem alpinistą, himalaistą ? Nie! po prostu od zawsze interesowały mnie podróże, góry oraz nieznane szlaki wiec dlatego tutaj jestem. Mam nadzieje, że spędzę tutaj miło czas i dowiem się niezbędnej wiedzy od prawdziwych wyjadaczy temat gór. Jestem raczej turystą który błąka się tu i tam, interesuję się bushcraftem i ogólnie obytego tematu z naturą.
Pozdrawiam
Widellux
Bushcrawtowca nam tutaj brakuje, a akurat ostatnio temat został poruszony
Witamy Cię i życzymy miłego korzystania.
- sprocket73
- Kontakt:
sprocket73 pisze:Widellux a czy mógłbyś nam coś rekomendować?
Proszę nie zniechęcać nowych użytkowników.
Jest tu paru miłośników chaszczowania, kolumbowania, tudzież starych poligonów, powinieneś znaleźć bratnie dusze, bushcraftowcu.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/