włodarz pisze:Z takiej wycieczki byłbym bardzo zadowolony.
Ja też
Adrian pisze:Na sam koniec, trafił się jeden jedyny inny, ale jakiś taki brzydki z pyska
Wiolcia pisze:Adrian pisze:Na sam koniec, trafił się jeden jedyny inny, ale jakiś taki brzydki z pyska
Brzydki z pyska, bo niezapylony To miodunka ćma. Po zapyleniu będzie niebieska.
A Tuł? Świetny o różnych porach roku. Te dywany przebiśniegów robią wrażenie, pięknie wyglądają! Ale na inne rośliny jeszcze za wcześnie. W tamtym roku byłam na Tule 1 kwietnia i pod względem roślin było rewelacyjnie. Nawet chyba jakaś relacja na forum się pojawiła po tym wypadzie. W tym roku też planuję - na czosnek. No i właśnie, jak tam, jest już, czy dopiero wyrasta?
Adrian pisze:Sprawdzałem u Piotrka na stornie i zawsze chodziłeś dopiero w maju, więc szanse były marne od początku
Piotrek pisze:Adrian pisze:Sprawdzałem u Piotrka na stornie i zawsze chodziłeś dopiero w maju, więc szanse były marne od początku
Też sprawdziłem na stronie Piotrka i faktycznie, końcówka kwietnia/maj były najlepsze . Były i kokorycze i przebiśniegi.
To luz, jeszcze trochę czasu jest.
Edit - choć z drugiej strony w końcówce kwietnia mam zdjęcia, gdzie śniegu od groma, więc może było lekkie opóźnienie.
stare chłopy a się kwiotkami jarają... gdzie tu menskość?
sprocket73 pisze:Jacy romantycy... zaraz się porzygam!
sprocket73 pisze:Jacy romantycy... zaraz się porzygam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Adrian i 79 gości