Mój wschód słońca zrobiony z okna Adrian mnie obudził zamykając drzwi.
A może by tak ? XXXXXXXXXXX OFICJALNY ZLOT FORUM GÓRY BEZ GR
Darz Gad na Szlaku !
W piątek o godzinie 18 za pomocą nóg własnych ruszyłem z przystanku PKS w Wiśle do celu. Cieślarówkę zdobyłem o 19.03. Jak wyglądają wieczory turystyczne - wie każdy. Było baaaaardzo elegancko.
W sobotę byłem w grupie Stożek - Bar. Rzeczony bar to łza w oku każdego emocjonalnego spożywcy.
Jak wyglądają wieczory turystyczne - wie każdy. Było baaaaardzo elegancko.
W niedzielę byłem w grupie idącej do Wisły przez Stożek. Pełna kultura, potem kontakt z komunikacją masową. W dom wstąpiłem o 20.12
Pozdrawiam Wszystkich.
W piątek o godzinie 18 za pomocą nóg własnych ruszyłem z przystanku PKS w Wiśle do celu. Cieślarówkę zdobyłem o 19.03. Jak wyglądają wieczory turystyczne - wie każdy. Było baaaaardzo elegancko.
W sobotę byłem w grupie Stożek - Bar. Rzeczony bar to łza w oku każdego emocjonalnego spożywcy.
Jak wyglądają wieczory turystyczne - wie każdy. Było baaaaardzo elegancko.
W niedzielę byłem w grupie idącej do Wisły przez Stożek. Pełna kultura, potem kontakt z komunikacją masową. W dom wstąpiłem o 20.12
Pozdrawiam Wszystkich.
Ostatnio zmieniony 2022-02-15, 09:10 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Pudelek, Dobromił dorzucicie coś do działu gdzie jest relacja ogólna, może jakieś foto
O tu
forumowa-biba-vi-zlot-cieslarowka-vt6044.htm
O tu
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Pudelek, Dobromił dorzucicie coś do działu gdzie jest relacja ogólna, może jakieś foto
O tu
Spróbuj mnie przekonać.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Dobromił pisze:Adrian pisze:Pudelek, Dobromił dorzucicie coś do działu gdzie jest relacja ogólna, może jakieś foto
O tu
Spróbuj mnie przekonać.
Twoje zdjęcia i słowo pisane są tak wybitne, że w zasadzie nie powinienem Cię nawet prosić o tak wielki gest ...
Ale z nisko pochyloną głową i pokłonem do samej ziemi, zwracam się z wielką prośbą o zaszczycenie naszego skromnego forum, cobyś spojrzał łaskawym okiem w naszą stronę, o chamski panie
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobromił pisze:Ok.
Do jutra to przemyślę.
jeszcze ich nawet nie zgrałem A nie lubię tak na szybko bez obrabiania, wiec trzeba będzie poczekać na moją oficjalną relację
Nie ma pośpiechu ...
Macie czas do jutra !
Żartuję, oczywiście jak będziecie mieli czas i chęć, to będzie fajnie, jak dodacie swoją wersję
Nie dam rady dojechać, ale w Skalance mam już zaklepany nocleg na 11 Listopada
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach