VI Zlot GBG - Cieślarówka - sonda
Sprawy mają sie tak że mają się dobrze.Potwierdziłem że będzie nas nawet 20 + i wszyscy się zmiescimy,w pokojach łóżka z pościelą,co do posiłków to trzeba w miare dokładnie zgłosić ilość posiłków tzn, obiadów i śniadań ( gospodarze muszą sie przyszykować prowiantowo) .Co do godzin wydawania posiłków dobrze by było zgłosić jakie godziny nas interesują.Na dodatkowych głodomorów dobra wiadomość, zawsze jakiś pełny talerz się znajdzie.Zapomniałem spytać się o możliwość płatności kartą, też będę sie dowiadywał.Jakieś jeszcze pytania?
Mirek pisze:Sprawy mają sie tak że mają się dobrze.Potwierdziłem że będzie nas nawet 20 + i wszyscy się zmiescimy,w pokojach łóżka z pościelą,co do posiłków to trzeba w miare dokładnie zgłosić ilość posiłków tzn, obiadów i śniadań ( gospodarze muszą sie przyszykować prowiantowo) .Co do godzin wydawania posiłków dobrze by było zgłosić jakie godziny nas interesują.Na dodatkowych głodomorów dobra wiadomość, zawsze jakiś pełny talerz się znajdzie.Zapomniałem spytać się o możliwość płatności kartą, też będę sie dowiadywał.Jakieś jeszcze pytania?
Śniadania i obiady są podane co do sztuki
Myślę że godzina śniadania 9.00 ?
DakOta, szkoda ...
A ja spytam, co zamierzacie robić w sobote, skoro macie start o 9 i 1,5 godziny prostej drogi?
I co z ogniskiem, czy mam brac kiełbasę?
Nie wiem też, czy wiecie, ze wybraliście mało widokowy wariant podejścia. Bardzo mało widokowy.
I co z ogniskiem, czy mam brac kiełbasę?
Nie wiem też, czy wiecie, ze wybraliście mało widokowy wariant podejścia. Bardzo mało widokowy.
Ostatnio zmieniony 2022-02-09, 20:09 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:A ja spytam, co zamierzacie robić w sobote, skoro macie start o 9 i 1,5 godziny prostej drogi?
bardzo nawine to pytanie
skoro sokół się zjawi, to wcale się nie zdziwię, jak przybędzie znienacka Vision, wyskoczy zza drzwi i zawoła: "Ale was nabrałem z tym samousunięciem"
Mirek, miałeś się dowiedzieć czy ta knajpa w dolinie działa To ważna wiadomość, aby wybrać trasę na atak szczytowe
Ostatnio zmieniony 2022-02-09, 20:17 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!