sokół pisze:czantoria jest tutaj, po prawej na zdjęciu niżej w relacji jest Równica (tym podpisanym jako czantoria)
Dzięki za uwagę, poprawiłem
sokół pisze:czantoria jest tutaj, po prawej na zdjęciu niżej w relacji jest Równica (tym podpisanym jako czantoria)
opawski1 pisze:Dolina Soły
opawski1 pisze:Siedzę na sali przy herbacie, albo na zewnątrz, zupełnie mi się nie śpieszy.
Wiolcia pisze:Jakoś w te tereny ciągnie mnie bardziej zimą, bo latem krajobraz jest nieco "księżycowy" przez brak drzew lub ich sterczące kikuty. Za to hale (Barania i Radziechowska) to był bardzo dobry pomył - te falujące trawy bardzo ładne!
No i na Bielsko znalazłeś trochę czasu
Sebastian pisze:Wiolcia pisze:Jakoś w te tereny ciągnie mnie bardziej zimą, bo latem krajobraz jest nieco "księżycowy" przez brak drzew lub ich sterczące kikuty. Za to hale (Barania i Radziechowska) to był bardzo dobry pomył - te falujące trawy bardzo ładne!
Właśnie, Adrian bardzo zachwala Radziechowską. A mnie też w rejon Baraniej Góy bardziej ciągnie zimą, choć chyba niezbyt mocno, bo jeszcze tam nie byłem
Adrian pisze:Dla mnie widoki znane i lubiane, twoje zdjęcia pokazują je w piękny sposób, a te ciężkie ciemne chmury robią fajny klimat
Wyjazd wygląda na udany ...?
Wiolcia pisze:Jakoś w te tereny ciągnie mnie bardziej zimą, bo latem krajobraz jest nieco "księżycowy" przez brak drzew lub ich sterczące kikuty. Za to hale (Barania i Radziechowska) to był bardzo dobry pomył - te falujące trawy bardzo ładne!
laynn pisze:opawski1 pisze:Dolina Soły
Czyli Milówka. Dość często tamtędy jeżdżę
Bardzo mi się takie Twoje wycieczki podobają. O wiele bardziej niż rajdy, co oczywiście nie jest jakimś zarzutem, wyrzutem do rajdów. Bardzo zazdroszczę tego:opawski1 pisze:Siedzę na sali przy herbacie, albo na zewnątrz, zupełnie mi się nie śpieszy.
No i kurcze fajna ta chatka! No i zazdroszczę hal!
Piotrek pisze:I bardzo fajna jest opcja z Twardorzeczki, bez szlaku. Najpierw dolinką, potem widokową stokówką, jedynie ostatnie kilka minut szlakiem. Ale skałki ciekawe po drodze, widoki nieco inne a i sama dolinka bardzo ładna.
A hala wiadomo - jest moc
opawski1 pisze: Nienawidzę pośpiechu a niestety dość często gdy jeżdżę ze znajomymi trochę mnie poganiają, że za dużo zdjęć, przerw, a gdzieś trzeba zdążyć, lub nie dogadujemy się z miejscami postoju np. ja wolę posiedzieć na hali i zjeść kanapkę, oni restaurację w dolinach...
Piotrek pisze:I bardzo fajna jest opcja z Twardorzeczki, bez szlaku. Najpierw dolinką, potem widokową stokówką, jedynie ostatnie kilka minut szlakiem. Ale skałki ciekawe po drodze, widoki nieco inne a i sama dolinka bardzo ładna.
Lidka pisze:Nienawidzę pośpiechu a niestety dość często gdy jeżdżę ze znajomymi trochę mnie poganiają,
Jak to, poganiają?? Ja mam wrażenie, ze Ty to masz motorek w plecaku, takie dystanse w takim czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 116 gości