VI Zlot GBG - Cieślarówka - sonda
- sprocket73
- Kontakt:
Wiolcia pisze:Ja myślę, że określę się koło środy, czy przyjeżdżam i na jak długo. Mam jednak pytanie w związku z tym. Jakie plany mają piątkowe osoby? Skąd wychodzicie i o której? A Ci, którzy przyjeżdżają w sobotę? Fajnie byłoby się do kogoś przyłączyć, by nie łazić samotnie.
Seba z Renią, Mirek i my idziemy niebieskim z Dziechcinki przez Kobylą.
Ruszamy w sobotę jakoś o 9.00
Dobrze że mi powiedziałeś bo sam nie wiedziałem co i kiedy.Adrian pisze:Wiolcia pisze:Ja myślę, że określę się koło środy, czy przyjeżdżam i na jak długo. Mam jednak pytanie w związku z tym. Jakie plany mają piątkowe osoby? Skąd wychodzicie i o której? A Ci, którzy przyjeżdżają w sobotę? Fajnie byłoby się do kogoś przyłączyć, by nie łazić samotnie.
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Ja myślę, że określę się koło środy, czy przyjeżdżam i na jak długo. Mam jednak pytanie w związku z tym. Jakie plany mają piątkowe osoby? Skąd wychodzicie i o której? A Ci, którzy przyjeżdżają w sobotę? Fajnie byłoby się do kogoś przyłączyć, by nie łazić samotnie.
Od razu do Cieślarówki? Z całym dobytkiem?
Wiolcia pisze:Od razu do Cieślarówki? Z całym dobytkiem?
Tak, powinniśmy się jakoś doczłapać. Dużo dobytku nie bierzemy, u mnie i tak najwięcej waży sprzęt foto
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Wiolcia pisze:Ja myślę, że określę się koło środy, czy przyjeżdżam i na jak długo. Mam jednak pytanie w związku z tym. Jakie plany mają piątkowe osoby? Skąd wychodzicie i o której? A Ci, którzy przyjeżdżają w sobotę? Fajnie byłoby się do kogoś przyłączyć, by nie łazić samotnie.
Wyjeżdżamy w piątek po południu, jeszcze nie wiemy o której dokładnie.
Temat do uzgodnienia, bo też chętnie byśmy się z kimś razem przeszli do góry.
Startujemy z Czechowic przez Bielsko. Możemy kogoś przybrać.
Trasę wymyśli się dwa, trzy dni przed złotem.
Aha, nie zostajemy na drugą noc (info dla Mirka).
Z moich obserwacji wynika, że w piątek dzieje się więcej i jest bardziej
spontanicznie niż w sobotę
To znaczy nocujecie tylko z piatku na sobotę? Z resztą ilośc noclegów kazdy sam będzie ustalał na miejscu.Ja tylko mam podać ile osób będzie już w piątek.Jak na razie to są te osoby;
1-Łukasz
2-Coldman
3-Urwis.
W środę 9 II mam tam zadzwonić i podać orientacyjną ilośc zamówionych posiłków.Do tego czasu dobrze by było znac konkrety.
1-Łukasz
2-Coldman
3-Urwis.
W środę 9 II mam tam zadzwonić i podać orientacyjną ilośc zamówionych posiłków.Do tego czasu dobrze by było znac konkrety.
Ostatnio zmieniony 2022-02-05, 10:51 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mirek pisze:To znaczy nocujecie tylko z piatku na sobotę? Z resztą ilośc noclegów kazdy sam będzie ustalał na miejscu.Ja tylko mam podać ile osób będzie już w piątek.Jak na razie to są te osoby;
1-Łukasz
2-Coldman
3-Urwis.
Tak tylko piątek.
Aha. Już zarezerwowałem dla nas pokój dwójkę na piątek. Pani wie, że my z forum.
Co do posiłku ( masz na myśli obiad w sobotę?) to też jesteśmy na tak.
Będę w piątek wieczorem. Poproszę o śniadanie i obiad w sobotę. I śniadanie w niedzielę.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu