A może by tak ? XXXXXXXXXXX OFICJALNY ZLOT FORUM GÓRY BEZ GR
Będę w przyszłym tygodniu dzwonił tam i ostatecznie potwierdzę rezerwację,gospodyni wie że już w piątek kilku z was przyjadzie na obiekt.Kwestia powiadomienia mniej więcej ilu w ogóle nas będzie , dowiem się o inne szczegóły typu ;bufet, napoje , posiłkiitp.Tajnym hasłem może być np, PSZE PANI JEZDEŚMY Z CHIMALAJOWEGO KLUBU.
Hmm może i ja bym pojawił się na zlocie, ale ostatecznie też mogę potwierdzić kilka dni przed. Ostatnio na zlocie forum byłem na Potrójnej w 2018 r.... miło go wspominam, a trochę czasu już od tego zlotu upłynęło, a widzę że skład ekipy teraz będzie nieco inny Widzę, że sporo osób się szykuje, więc chyba nie jest za późno i ewentualnie się zmieszczę?
W Beskid Śląski przyjadę pewnie pociągiem (choć końcówka do Wisły jest chyba z komunikacją zastępczą). Gdzie będę chodził to jeszcze nie planuję, bo nie wiem czy przyjadę
W Beskid Śląski przyjadę pewnie pociągiem (choć końcówka do Wisły jest chyba z komunikacją zastępczą). Gdzie będę chodził to jeszcze nie planuję, bo nie wiem czy przyjadę
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
Na pewno ktoś cię przenocuje w łóżku, najwyżej zrobimy losowanie
PS>Dlaczego na spotkaniach tego forum zawsze jest taka mało kobiet?
grzebią się z tym remontem już chyba od ponad roku, masakra totalna. Ale spokojnie, dwie godziny od Cieślarówki z buta jeździ czeski pociąg
PS>Dlaczego na spotkaniach tego forum zawsze jest taka mało kobiet?
choć końcówka do Wisły jest chyba z komunikacją zastępczą
grzebią się z tym remontem już chyba od ponad roku, masakra totalna. Ale spokojnie, dwie godziny od Cieślarówki z buta jeździ czeski pociąg
Ostatnio zmieniony 2022-01-28, 20:04 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
opawski1 pisze:Hmm może i ja bym pojawił się na zlocie, ale ostatecznie też mogę potwierdzić kilka dni przed. Ostatnio na zlocie forum byłem na Potrójnej w 2018 r.... miło go wspominam, a trochę czasu już od tego zlotu upłynęło, a widzę że skład ekipy teraz będzie nieco inny Widzę, że sporo osób się szykuje, więc chyba nie jest za późno i ewentualnie się zmieszczę?
A o której byłbyś w Cieszynie, bo może uda się zgrać z Mirkiem, to Pojechalibyśmy wszyscy razem
opawski1 pisze:Hmm może i ja bym pojawił się na zlocie, ale ostatecznie też mogę potwierdzić kilka dni przed. Ostatnio na zlocie forum byłem na Potrójnej w 2018 r.... miło go wspominam, a trochę czasu już od tego zlotu upłynęło, a widzę że skład ekipy teraz będzie nieco inny Widzę, że sporo osób się szykuje, więc chyba nie jest za późno i ewentualnie się zmieszczę?
Przyjeżdżaj, trzeba zaniżyć średnią wieku
Dobromił pisze:Witaj o nowa.
Wrażliwy z Ciebie człowiek, Pudlu.
Ale Pudel ma rację, przesadziłeś Dobromile
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
A nie. Jeżeli ta Nowa wcześniej czytała to Forum to powinna pewne charakterystyczne teksty wyłapać. I wiedzieć, że to nic negatywnego.
Życzę aktywności na Forum.
Życzę aktywności na Forum.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu