Opowieści niedokończone...
Jako, że jesteśmy już niemal po Świętach, które nierozłącznie kojarzą się z obżarstwem i możliwymi problemami gastrycznymi, w dzisiejszym opowiadaniu poruszymy nieco rzadko poruszany, śmierdzący temat. Miłej (i to nie sarkazm) lektury.
Sraczka agresywna
Sraczka agresywna
Ostatnio zmieniony 2021-12-26, 13:53 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:śmiałem się z tragedii Benia
Beniowi do śmiechu nie było Jednak co się okazało, a nie było tego w opowiadaniu. Jako doraźny środek piorący w tak awaryjnej sytuacji znakomicie sprawdza się żel do kąpieli
Ostatnio zmieniony 2021-12-26, 14:22 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian widzę, że praniem w Waszym domu zajmuje się Izabela. Tak więc instrukcja obsługi pralki turystycznej specjalnie dla Ciebie - wrzucasz do pralki (tu potoku), szmaty mielą się jakiś czas w czystej powyżej wodzie i przybierają w miarę normalny wygląd i zapach. Tu czas na dodanie odrobiny detergentu. Wirowanie to prosta czynność polegająca na skręceniu szmat przez dwie osoby. Każda kręci w kierunku przeciwnym. Zamiast suszarki użyliśmy dupy Benia i sierpniowego upału. Mam nadzieję, że pomogłam
Na koniec roku krótka opowieść jak to pewna psina przygarnęła nas. Do Siego!!!
To be or not to be...
To be or not to be...
Różne się przywozi pamiątki z podróży. Czasami jest to magnesik na lodówkę, a innym razem coś zupełnie nietypowego. Z Roztocza przywieźliśmy dwie "pamiątki". Jedną z nich był pies o czym było w poprzednim opowiadaniu. Drugą... no właśnie. Miłej lektury.
Moneta
Moneta
Tak wyszło, że nic nie wrzuciliśmy w ubiegłym tygodniu, więc nadrabiamy zaległości. Dziś dwa. Enjoy
Aganiok
Dług autostopowy
Aganiok
Dług autostopowy
Czasem jest tak, że przy piciu ma się wyjątkowego pecha. I o tym właśnie jest to opowiadanie.
Flaszka
Flaszka
Ile ich było już nie zliczymy. Od Bieszczadu przez Roztocze aż po Sudety snują się za nami te przysklepia. Najlepsze miejsce na totalnym zadupiu, aby poznać lokalsów. A jest czasami o czym słuchać i zeszło by dobre pół nocy...
Przysklepia
Przysklepia
Tym razem nie górskie, jednak z górami mocno związane przez głównego bohatera. Czytał to i nie wnosił pretensji. Darz bór...
Zagubiony
Zagubiony
Nie znam "głównego bohatera" ale mogę potwierdzić, że Bielsko nocą jest jak labirynt. Można się zgubić.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu