Dawno nie pisali... a szkoda...
Rozwiodłeś się i znów ożeniłeś? Bezsens.Mirek pisze:Tępy dyszel napisał/a:
Proza życia
To fakt, wiem coś o tym.
Może zasiliłeś szeregi świadczeniobiorców i sąsiedzi, nie wytykając nikomu palcem, wymawiali: to pasożyt społeczny, młody byk i na garnuszku państwa. To musiało boleć, gdy garnuszek okazał się mniejszy od miski ryżu.
Modne bywa tango, są tu artyści, znaczy się twardzi zawodnicy zaprawieni w bojach.
Ja planuję harować aż do śmierci. Nie opłaca mi się emerytura.

Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
-
laynn
Konto na fotosiku nie jest bezwzględnie wymagane, tyle że bez konta możesz wrzucać tylko po jednym zdjęciu, mając konto możesz wrzucić więcej za jednym razem, bez żmudnego przeklikiwania.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Ja swego czasu założyłem konto na fotosiku, żeby właśnie wrzucać większą liczbę zdjęć a nie pierdzielić się po jednym. Okazało się jednak po jakimś czasie, że zdjęcia znikają/są usuwane. I to co na forum tym sposobem wstawiłem wyparowało (jakieś czasowe ograniczenia są czy coś takiego, już nie pamiętam).
-
Meinrad1983
-
Mirek
Ha ! Widzę powroty : Wiola i Vision. Piszcie z sensem i kulturą.
Jak zdrówka ?
Jak zdrówka ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu