Przez Rysianke na Pilsko, aż po Hale ...
sprocket73 pisze:Polecam, widokowo się zrobiło, bo dużo lasu wycieli. A pętla taka sama jak Twoja, z Pilskiem i Malorką na koniec.Adrian pisze:Nie szedłem tym z Sopotni na Romankę i w sumie kolejna hala do odwiedzenia, tylko jak to z pętlą połączyć
jest na 104 stronie mojego wątku
Ale to już jak dzień będzie dłuższy
Bardzo fajne zdjęcia. Trasa fajna!
Dzięki
Napisałbym, że fajne kolory, ale spadło białe gówno i wszystko zepsuło
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
- sprocket73
- Kontakt:
Adrian pisze:Ale to już jak dzień będzie dłuższy
nie marudź, ja to szedłem w grudniu
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sokół pisze:Wiosna? Chyba najlepiej tam w maju.... fajna traska.... naprawdę fajna.
Szkoda, że Romanki nie zrobiłeś (bardzo fajny szlak) ale dzień za krótki na takie harce.
W końcu się pokręcę w tamtych rejonach.
Skończyłem Zmęczony, nogi mi do tylka wchodziły.
Ostatnio zmieniony 2021-11-11, 19:17 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Dżizas, nie wiedziałem, że masz tak szeroki anus!Adrian pisze:nogi mi do tylka wchodziły
SPROCKET
Adrian pisze:Piotrek pisze:Bardzo ładna wycieczka, już z zimowym akcentem - a przynajmniej wizualnie . I zejście do Sopotni pomysłowe.
Pogoda świetna.
Dzięki za podsunięcie pomysłu, bo Hale to twoja robota
Czy Uszczawne jest najładniejsza?
Bladego pojęcia kiedy Ci podsunąłem pomysł Ale skoro wypaliło to super .
Uszczawne jest bardzo ładna - czy najładniejsza? Jak dla mnie w czołówce, jest ogromna i robi wrażenie. Gdybyś ją dziś zdążył dopaść to na pewno nie byłbyś zawiedziony
Piotrek pisze:Adrian pisze:Piotrek pisze:Bardzo ładna wycieczka, już z zimowym akcentem - a przynajmniej wizualnie . I zejście do Sopotni pomysłowe.
Pogoda świetna.
Dzięki za podsunięcie pomysłu, bo Hale to twoja robota
Czy Uszczawne jest najładniejsza?
Bladego pojęcia kiedy Ci podsunąłem pomysł Ale skoro wypaliło to super .
Uszczawne jest bardzo ładna - czy najładniejsza? Jak dla mnie w czołówce, jest ogromna i robi wrażenie. Gdybyś ją dziś zdążył dopaść to na pewno nie byłbyś zawiedziony
Któryś z twoich filmików z pracy był o tych halach, tak coś kojarzę ...
Żeby się nie okazało, że nic takiego nie nagrywałeś, bo to będzie znaczyć że mam niezłą jazdę w głowie
Ostatnio zmieniony 2021-11-11, 21:01 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:A możliwe że nagrywałem, sam nie pamiętam, jest ich juz ponad 50
Przynajmniej masz pewność, że ktoś ogląda i korzysta
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż mi się zachciało zimy po Twoich zdjęciach. I mgiełki takie ładne na Rysiance ustrzeliłeś. A z Sopotni możesz też zrobić pętlę w skróconej wersji, skoro dzień krótki: iść na Romankę i potem Rysiankę, a z Rysianki zejść niebieskim. Trochę za dużo asfaltu w sobie ten wariant ma, ale da się przeżyć...