Kilka obrazków z wycieczek różnych...
Kilka obrazków z wycieczek różnych...
Jakieś 3 tygodnie temu udało mi się w końcu odwiedzić jesienne Pieniny, marzyłem o tym odkąd się urodziłem... I prawie po 40 latach na urodziny się w końcu udało...
Spędziłem tam cztery dni. Dnia pierwszego zdobyłem Sokolicę o poranku, przeszedłem obok Trzech Koron w samo południe, niestety na szczyt nie wchodziłem, bo kolejka na 3 godziny stania była.
Dnia drugiego udałem się popołudniem na Wysoką, by zakończyć dzień na Wysokim Wierchu.
Dnia trzeciego udało się zdobyć Trzy Korony o wschodzie słońca, po czym udać się przez Czorsztyn do przełęczy Snozki.
Dnia czwartego pogody już nie było ciekawej, więc spacerki wzdłuż Dunajca, wizyta na zamku w Niedzicy i dzień zakończony na Łapszance...
I oto kilka obrazków z tych wycieczek w kolejności zupełnie przypadkowej.
Spędziłem tam cztery dni. Dnia pierwszego zdobyłem Sokolicę o poranku, przeszedłem obok Trzech Koron w samo południe, niestety na szczyt nie wchodziłem, bo kolejka na 3 godziny stania była.
Dnia drugiego udałem się popołudniem na Wysoką, by zakończyć dzień na Wysokim Wierchu.
Dnia trzeciego udało się zdobyć Trzy Korony o wschodzie słońca, po czym udać się przez Czorsztyn do przełęczy Snozki.
Dnia czwartego pogody już nie było ciekawej, więc spacerki wzdłuż Dunajca, wizyta na zamku w Niedzicy i dzień zakończony na Łapszance...
I oto kilka obrazków z tych wycieczek w kolejności zupełnie przypadkowej.
Ostatnio zmieniony 2021-12-16, 23:13 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
- _Sokrates_
Izabela pisze:
To zdjęcie najbardziej mnie ujęło.
[url=https://images89.fotosik.pl/551/9466347a62158a0e.jpg]Obrazek[/URL]
Mnie również.
Jak ten las gdzie ekipa krasnoludów wraz z Bilbem się zgubiła....piękny i mroczny zarazem
Dobromił pisze:Piękne :
- owce
- chmury
- drzewa
Piękny :
- zamek
No tak, też tak to odebrałem na żywo, że na tej wycieczce wszystko piękne było.
sokół pisze:Mocno dopracowane, z pięknych miejsc, z dobrym klimatem. Graty. Dla mnie najlepsze zdjęcia od dłuższego czasu, jakie się pojawiły na tym forum.
laynn pisze:Wszystkie są świetne, mam podobne zdanie jak wyżej Tomek, ale to z drzewami i mgłą...mmm piękne!
Adrian pisze:Brak słów ... Pięknie
Izabela pisze:Początek listopada, wpada Vision i zdjęcia na kolejny konkurs wybrane
sprocket73 pisze:Bardzo piękne zdjęcia
Sebastian pisze:Super zdjęcia, super poranne wstawanie.
_Sokrates_ pisze:Niebo rodem z Mordoru po prostu ekstraklasa!
Dzięki za miłe słowa.
Izabela pisze:To zdjęcie najbardziej mnie ujęło.
Piotrek pisze:Mnie również.
W sumie, myślałem, że ono akurat jest takie sobie i tak przez przypadek je dodałem. Ale miło mi, że się podoba.
laynn pisze:O nim pisałem, jest niesamowite!
Dobrze, że to dodałeś, bo na początku zastanawiałem się o które Ci chodzi i jakoś nie mogłem do tego dojść.
Tydzień temu w czwartek jak to w dzień wolny, nie chciało mi się wyjść z domu. W końcu udało mi się leniwie pozbierać i o 13:40 wyjechać do Brennej. Za godzinę byłem na miejscu. Do zachodu słońca pozostało lekko ponad godzinkę. Więc dosyć szybkim krokiem udałem się z Hołycyny na Halę Jaworową. Po około 40-45 minutach byłem na miejscu. Gdzieś w drodze skręciłem na dziko w las i udałem się do góry, bez żadnej ścieżki, co było sporym błędem bo zasapałem się jak nigdy. Szlakiem chyba by na to samo wyszło i mniej bym się zmęczył. No ale tak wszedłem na Halę od innej strony. Byłem tam pierwszy raz, cudów się nie spodziewałem, bo cały dzień pełna lampa. No i tak jak też się spodziewałem było tak sobie, ale i tak pięknie. Bo to "tak sobie" to do pogody, a sama hala bardzo ładna. Coraz bardziej też, podobają mi się takie wycieczki w jedno konkretne miejsce i z powrotem do domu.
Oto kilka obrazków z godzinnego pobytu na Hali...
Potem już szlakiem z powrotem do samochodu i do domu. Co ciekawe schodziłem dłużej niż wchodziłem.
Oto kilka obrazków z godzinnego pobytu na Hali...
Potem już szlakiem z powrotem do samochodu i do domu. Co ciekawe schodziłem dłużej niż wchodziłem.
Ostatnio zmieniony 2021-12-16, 23:14 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.