laynn pisze:Jeszcze jest jesień
Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Ja mam mini, obecnie za nieco ponad 2200 zł jest mini2, ma rawy, zdjęcia są ciut lepsze od jedynki, za 2900 jest combo (czyli zestaw z 3x bateria, śmigła dodatkowe, hub - czyli ładowarka na te 3 baterie i walizka).
Dużo lepsze zdjęcia są z Mavic Air 2 ale ten sam kosztuje ok 3800, combo ponad 6tysięcy.
Nie wiem czym lata Robert, ale on ma 2 drony, te wyżej są z tego lepszego i droższego.
Mini to taki trochę latający smartfon, jeśli chodzi o zdjęcia.
A dawaj
Dużo lepsze zdjęcia są z Mavic Air 2 ale ten sam kosztuje ok 3800, combo ponad 6tysięcy.
Nie wiem czym lata Robert, ale on ma 2 drony, te wyżej są z tego lepszego i droższego.
Mini to taki trochę latający smartfon, jeśli chodzi o zdjęcia.
Robert J pisze:hcesz więcej
A dawaj
Ostatnio zmieniony 2021-11-03, 08:14 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:A tak pytam o drona, bo w u mnie w pracy ponoć chcą kupić. I sie zastanawiam, czy za tą cenę będzie w ogóle przydatny
Olać dji mini2. Moim zdaniem warto kupić DJI Air2.
Robert nie wiedziałem, dawno nie rozmawialiśmy, ostatnim razem miałeś dwa. Ech zdjęcia z tego drona super wychodzą
Ostatnio zmieniony 2021-11-04, 15:40 przez laynn, łącznie zmieniany 2 razy.
Adrian pisze:To teraz czekamy na relację z tych odwiedzonych miejsc
Z tym to raczej ciężko, bo jakoś tak inaczej póki co na te wycieczki chodzę niż kiedyś. Idę w konkretne miejsce robię zdjęcia albo i nie, bo zależy jakie są warunki. Czasem podjeżdżam autem i tyle. A po drodze to rzadko aparatu używam.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
O ile tak można, to Wędkarz najlepszy
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś na Gorcu wietrznie i pięknie. Prawie wszystkie liście już pospadały z drzew, ale żółte trawy robią robotę. Pogoda chyba ciekawsza niż wczoraj, gdy było bezchmurne niebo.
Relacja będzie.
Relacja będzie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/