Kącik Górski
Kącik Górski
Czy macie w swoim domu/mieszkaniu miejsce w którym zbieracie swoje pamiątki, zdjęcia, ekwipunek ?
Ja ostatnio stworzyłem takie coś. Z czasem będzie się to pięknie rozrastało Mogłem w sumie więcej wydrukować tych zdjęć, ale myślałem, że to więcej miejsca zajmie.
Ja ostatnio stworzyłem takie coś. Z czasem będzie się to pięknie rozrastało Mogłem w sumie więcej wydrukować tych zdjęć, ale myślałem, że to więcej miejsca zajmie.
Coldman pisze:więcej wydrukować tych zdjęć
To masz z trzech wycieczek ?
Fajny pomysł.
Mam kilka zdjęć 50 x 70 na ścianach w trzech pomieszczeniach. Więcej 20 x 30 - na ścianach i stojące na półkach. I kilka kamieni pamiątkowych
Do tego lubię odbijać zdjęcia do albumów. Z każdej wycieczki.
Coldman - weź się do pracy !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Przed poborcami podatkowymi.
P.s. To akurat karabiny angielskie i amerykańskie.
P.s. To akurat karabiny angielskie i amerykańskie.
Ostatnio zmieniony 2021-08-31, 14:45 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobromił pisze:
To masz z trzech wycieczek ?
Fajny pomysł.
Do tego lubię odbijać zdjęcia do albumów. Z każdej wycieczki.
Coldman - weź się do pracy!
To są wybrane zdjęcia ze wszystkich moich wycieczek. Albo ważne punkty wycieczki, albo najpiękniejsze ujęcia. Teraz z pewnością więcej będę tego drukować.
Te Twoje albumy to potęga
Adrian pisze:U mnie na ścianie na ten moment wisi tylko to, zbieram znaczki ze schronisk
O bardzo ciekawe Dobry cel do zbierania
Coldman pisze:Te Twoje albumy
To albumy "górskie". Miejskie, zabytkowe, zamkowe, kościelne i z pokazów lotniczych mam w drugim pokoju
Coldman pisze: Dobry cel do zbierania
Magnesy na lodówki !
- TripSeeker
Zbieram pocztówki z całego świata, nie tylko ze swoich wycieczek ale przede wszystkim. Nazbierało się tego dwa pudełka po butach. Na pocztówkach ze schronisk obowiązkowo pamiątkowy stempel. Kamienie mam też, ale tylko kilka z wulkanów.
Adrian, bardzo ładnie wygląda decha z odznakami ze schronisk. Wolne miejsce pod spodem jak jeszcze ambitniejszy plan
Adrian, bardzo ładnie wygląda decha z odznakami ze schronisk. Wolne miejsce pod spodem jak jeszcze ambitniejszy plan
TripSeeker pisze:Zbieram pocztówki z całego świata, nie tylko ze swoich wycieczek ale przede wszystkim. Nazbierało się tego dwa pudełka po butach. Na pocztówkach ze schronisk obowiązkowo pamiątkowy stempel. Kamienie mam też, ale tylko kilka z wulkanów.
Koncepcja z kilku małych była zmieniana na większe, aż w końcu jest jedna duża decha z dużym zapasem, ale teraz jest ciężko zdobyć nową
Nowa partia zdjęć przyszła i tak się zastanawiam, że ciężko z miejscem mi się powoli robi, jak przykleje to wstawię fotki
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Czy macie w swoim domu/mieszkaniu miejsce w którym zbieracie swoje pamiątki, zdjęcia, ekwipunek ?
No całe mieszkanie jest jednym wielkim składowiskiem pamiatek
https://jabolowaballada.blogspot.com/20 ... eczek.html
Powyzsza relacja jest sprzed kilku lat i rozmieszczenie pamiatek sie nieco pozmienialo (trzeba by zrobic aktualizacje). Trzeba było np. wygospodarowac troche miejsca na trzymanie kabaków Ale ogólny obraz nadal jest bardzo podobny.
No i nasz cały przedpokój wygląda troche jak u ciebie tak ściana. I meblościanka w duzym pokoju. I drzwi wejsciowe od środka... I w tym roku mam problem - nie mam juz gdzie kleić! Pozostały sufity
Tu troche w tle widac jak to wyglada - choc glownym bohaterem zdjecia była pryzma do muminkowej relacji
Ostatnio zmieniony 2023-09-28, 18:33 przez buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..