G.Bystrzyckie i Orlickie okiem włodarza
Poza tym śniegiem w oddali to wiosna jak w buzinkę pogłaskał.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Pętelka z Lesicy, Góry Bystrzyckie, czerwiec 2021
http://sudeckieilustracje.pl/index.php/ ... rwiec-2021
http://sudeckieilustracje.pl/index.php/ ... rwiec-2021
I w końcu się doczekałem.
Fajnie się to prezentuje w zieleni. I ta Lesica kusi...choć droga, którą my wchodziliśmy na wzgórze Dębowiec, też ładna była.
Ciekawe co to za tabliczka na brzózce.
Wokół kapliczki rzeczywiście posprzątano, jak i wokół wiaty. Koło niej, to nawet...za bardzo.
I jak wrażenia z tego rejonu? Bo w relacji bardziej informacji więcej...?
Fajnie się to prezentuje w zieleni. I ta Lesica kusi...choć droga, którą my wchodziliśmy na wzgórze Dębowiec, też ładna była.
Ciekawe co to za tabliczka na brzózce.
Wokół kapliczki rzeczywiście posprzątano, jak i wokół wiaty. Koło niej, to nawet...za bardzo.
I jak wrażenia z tego rejonu? Bo w relacji bardziej informacji więcej...?
laynn pisze:Ciekawe co to za tabliczka na brzózce.
Tam jest napisane: "Strefa Chroniona. Zakaz wstępu". Nie wiem czy nie jest to przypadkiem nowa odmiana tabliczki "Teren prywatny. Wstęp Wzbroniony".
A jak wrażenia? To była znakomita wycieczka. Wspaniała zieleń łąk, rozległe widoki, pamiątki przeszłości, doskonała pogoda i wszystko tylko dla nas (jedynie w wiacie spotkaliśmy rowerzystę z dziećmi). Czego chcieć więcej.
Adrian pisze:Czy ten kościółek i tą czerwoną skalną ścianę widać gdzieś z drogi, bo jakoś mi się kojarzy ten widok ?
Tak, jest widoczny z wielu miejsc.
Dobromił pisze:Część wycieczki z ruinami najciekawsza.
Trochę mnie zaskoczyłeś.
włodarz pisze:Trochę mnie zaskoczyłeś.
Dlaczego ? Od dawna mnie takie rzeczy interesują. Najstarsze budynki w okolicy. Ich relikty. Historia tych miejsc.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :