Spotkajmy się gdzieś na szlaku
- sprocket73
- Kontakt:
Już im się raczej nie polepszy... ale martwe jeszcze nie są.
Zresztą butów górskich mam więcej niż 1 parę.
A co?
Zresztą butów górskich mam więcej niż 1 parę.
A co?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
A tak pytam. Ostatnio też dokonałem wymiany obuwia. Kolejne Scarpy udały się na zasłużoną emeryturę do KG.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tępy dyszel
Siedzę właśnie w pociągu, spontan i za 2 h ruszam na beskidzkie szlaki. Konkretniej B. Śląski idę ze Zwardonia przez Koniakòw, Ochodzitą do Chatki Pietraszonka. Tam śpię i jutro nie wiem co dalej, na pewno Barania Góra. Najprawdopodobniej jutro wieczorem wracam do domu, chyba że wyjdzie kolejny spontan
Może ktoś mnie gdzieś spotka na szlaku, jakby co czerwona koszulka, czerwony plecak, szare spodnie
Może ktoś mnie gdzieś spotka na szlaku, jakby co czerwona koszulka, czerwony plecak, szare spodnie
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
No to Marku karty, wędkarstwo, leżak, szachy i spacer do sklepu
Prawdopodobnie w środę udam się w Żywiecki w okolice Soli i Zwardonia. A wieczorem headbennging ku chwale wiadomo kogo w Rude Boy. Vader na scenie.
Prawdopodobnie w środę udam się w Żywiecki w okolice Soli i Zwardonia. A wieczorem headbennging ku chwale wiadomo kogo w Rude Boy. Vader na scenie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :