Pozdrowienia ze szlaków
Ze specjalną dedykacją dla "deszczowego człowieka" za wymyślenie genialnej trasy po Niskim, którą od niego z pewną modyfikacją zerżnąłem.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Swego czasu, gdy planowałem wycieczkę, mając jeden weekend wolny w miesiącu, to często była akurat kicha pogodowa. I tak ktoś o mnie powiedział, żem deszczowy facet.
Tak na prawdę, kilka razy deszcz mnie złapał w górach, np ostatni raz to jak wędrowałem po Pieninkach Skrzydlańskich, czy ostatnio w Bieszczadach - choć tu siedziałem na parkingu więc i owszem, nie mówię, że nigdy.
Tak na prawdę, kilka razy deszcz mnie złapał w górach, np ostatni raz to jak wędrowałem po Pieninkach Skrzydlańskich, czy ostatnio w Bieszczadach - choć tu siedziałem na parkingu więc i owszem, nie mówię, że nigdy.
Nie było źle .
Kuźnice - Murowaniec - Kasprowy - Kopa Kondradzka - Dolina Małej Łąki - Ścieżka pod Reglami - wylot Strążysk. Ani grama Tatr Wysokich, 10 godzin, 24 kilometry.
Kuźnice - Murowaniec - Kasprowy - Kopa Kondradzka - Dolina Małej Łąki - Ścieżka pod Reglami - wylot Strążysk. Ani grama Tatr Wysokich, 10 godzin, 24 kilometry.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu