Dobromił pisze:Adrian pisze:A da się tam dalej przejść aż do Ciemniak
Z Tomanowej ? Przez Tomanowe Stoły ?
Tak.
Dobromił pisze:A to powodzenia ! Ładne zdjęcia stamtąd widziałem.
I pamiętaj ! Na terenie Tatr nie można schodzić ze znakowanego szlaku !
Każdy Tatrzański Rangers Ci to powie !
Dopisz komentarz do postu Wysłany: Dzisiaj 13:23
Powiem szczerze, nie bardzo rozumiem twojego niezadowolenia. Na Ciemniaku byłeś, masz fajne klimatyczne zdjęcia i dużo wrażeń do wspominania. Tatry zimą zawsze są wymagające. Pamiętam nasze wyjście na Kopę Kondracką, jak strasznie wiało i wróciliśmy w pół drogi z Przełęczy Kondrackiej, ale do tej pory mam z tej wycieczki fajne wspomnienia mimo wycofu. Nie dramatyzuj. Przypominam też, że miało być to przetarcie przed "50", stąd taka ambitną trasa.
Ładne poranne mgiełki.
Sraka ze stresu - normalna rzecz w Tatrach.Adrian pisze:Od rana przygody mnie nie omijają, ale to są historie o których publicznie się nie mówi
Należy kierować się w górę i trudności obchodzić od strony słowackiej. Ale najpierw należy przejść wszystkie szlaki w Tatrach, a nie że od razu chcesz wstąpić na świętą ziemię Ludzi Gór!Adrian pisze:A da się tam dalej przejść aż do Ciemniak, bo wygląda to na fotach super
sprocket73 pisze:Sraka ze stresu - normalna rzecz w Tatrach.Adrian pisze:Od rana przygody mnie nie omijają, ale to są historie o których publicznie się nie mówi
Należy kierować się w górę i trudności obchodzić od strony słowackiej. Ale najpierw należy przejść wszystkie szlaki w Tatrach, a nie że od razu chcesz wstąpić na świętą ziemię Ludzi Gór!Adrian pisze:A da się tam dalej przejść aż do Ciemniak, bo wygląda to na fotach super
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 76 gości