Beskid Mały - "50"
-
-
Rozmawiałem w zeszłym tygodniu z Alą, potwierdziła start wyrypy 29 maja o 5 rano z parkingu Urzędu Gminy w Porąbce. Wysłałem ponownie info i zaproszenie na naszym FB i na Beskidomaniakach, z poprzedniego (kwietniowego) zaproszenia mam jedną nową kandydatkę.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
-
-
Nie no, jakbym jechał sam, to nie przez S1 tylko przez Oświęcim chyba. Bielsko a Porąbka to jeden ch.
Tylko wiem, jak będzie i tego się obawiam. Już po nocce jechałem na ognisko pod Tułem. Wracaliśmy około 14 i ze dwa razy zasnąłem prawie za kółkiem. Komunikacją publiczną natomiast nie zdążę się dostać na miejsce. Nic no, będę jeszcze kombinować. Zobaczymy, jak ciężki będzie tydzień.
Ala ---> Rysiek? Tychy to już by było coś, z Tychów mam 30 minut to na zapałki jakoś bym się dotoczył "po". Bo dojechać w góry to nie kłopot, obawiam się powrotu.
W ostateczności mogę przecież, jak ostatnio po wyrypie, wrócić lawetą Dwa przejazdy mam gratis
Tylko wiem, jak będzie i tego się obawiam. Już po nocce jechałem na ognisko pod Tułem. Wracaliśmy około 14 i ze dwa razy zasnąłem prawie za kółkiem. Komunikacją publiczną natomiast nie zdążę się dostać na miejsce. Nic no, będę jeszcze kombinować. Zobaczymy, jak ciężki będzie tydzień.
Ala ---> Rysiek? Tychy to już by było coś, z Tychów mam 30 minut to na zapałki jakoś bym się dotoczył "po". Bo dojechać w góry to nie kłopot, obawiam się powrotu.
W ostateczności mogę przecież, jak ostatnio po wyrypie, wrócić lawetą Dwa przejazdy mam gratis
Ostatnio zmieniony 2021-05-21, 09:56 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Tak o Ryśka chodzi , on ma w planie pójść, tylko nie potwierdził wiążąco. Napiszę do niego.
Ostatnio zmieniony 2021-05-21, 10:25 przez alicjaraczek, łącznie zmieniany 1 raz.