Co ostatnio sfotografowaliśmy...
A te plamki to specjalnie są czy to są paprochy?
Bo są na każdym tatrzańskim zdjęciu w ilości sporej. Pytanie - czy to zamierzone?
Bo są na każdym tatrzańskim zdjęciu w ilości sporej. Pytanie - czy to zamierzone?
Ostatnio zmieniony 2021-05-09, 19:34 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjęcia niezłe, zoom 30x. Czy da się go włożyć do kieszeni? - https://www.optyczne.pl/157.1-Test_apar ... 4%99p.html
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Czy ma jeszcze jakiś na zbyciu nie wiem . Podarował mi Fujika bo on jest na zdecydowanie wyższym i profesjonalnym poziomie, więc ten Hs20 był mu zbędny i kurzem zarastał.
Optyka chyba nie jest wymienna. Jest zoom (30 krotny) który wysuwa przekręcając pierścień. Na pewno da się założyć osłonę przeciwsłoneczną.
Ogólnie to musze się przyzwyczaić do wielkości. Ciężar to drobiazg ale wielkość, czyli juz większa torba, a nie jak dotychczas mały pokrowiec zwisa mi przez ramię. Trochę mało mobilne zważywszy na moją formę penetracji terenu ale jakoś się trzeba przyzwyczaić.
Optyka chyba nie jest wymienna. Jest zoom (30 krotny) który wysuwa przekręcając pierścień. Na pewno da się założyć osłonę przeciwsłoneczną.
Ogólnie to musze się przyzwyczaić do wielkości. Ciężar to drobiazg ale wielkość, czyli juz większa torba, a nie jak dotychczas mały pokrowiec zwisa mi przez ramię. Trochę mało mobilne zważywszy na moją formę penetracji terenu ale jakoś się trzeba przyzwyczaić.
Trochę mało mobilne zważywszy na moją formę penetracji terenu ale jakoś się trzeba przyzwyczaić.
Zatrudnij szympansa transportowego.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu