Beskid Mały - "50"
Adrian pisze:zagrożenie jest duże
Lawinowe?
"Lawina z Hrobaczej Łąki uwięziła dziesięciu śmiałków z klubu chimalajowego. Akcji ratowniczej nie rozpoczeto, bo jest pandemia, a karawan ratowniczy ugrzązł w śniegach Porabki"
Propnonuję zmienic trasę na:
I walimy kółeczko dziesięć razy, plus jest taki, że za drugim razem już będzie przetarte.
Ostatnio zmieniony 2021-04-15, 10:08 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
-
sokół pisze:Adrian pisze:zagrożenie jest duże
I walimy kółeczko dziesięć razy, plus jest taki, że za drugim razem już będzie przetarte.
Nie byłabym taka pewna, nam w lutym na Niżnych Rysach tak zawiewało, że po 2 minutach już śladów nie było widać wcale. A Zasolnica to góra magiczna, tam się różne rzeczy dzieją
Ostatnio zmieniony 2021-04-15, 11:25 przez alicjaraczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Tak szczerze mówiąc, nie chciałbym chodzić po śniegu lub wielkim błocie... a podobno na Klimczoku już pół metra napadało. Póki co nie widać ciepłych słonecznych dni
W Jaworznie codziennie rano biało, potem się topi w ciągu dnia. Ala na takim Czarnym Groniu w BM, to zima w pełni, nawet w dole.
W Jaworznie codziennie rano biało, potem się topi w ciągu dnia. Ala na takim Czarnym Groniu w BM, to zima w pełni, nawet w dole.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Turbacz zasypany, Grojec w śniegu, Skrzyczne się bieli.
Staram się pocieszyć muzyką orkiestry AC / DC.
Staram się pocieszyć muzyką orkiestry AC / DC.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
-
-
- sprocket73
- Kontakt:
Chciałbym móc posiedzieć na suchej trawie, chciałbym mieć sucho w butach... chciałbym, żeby to był mimo sporego dystansu fajny dzień, a nie walka o przeżycie
Inna sprawa, że w mokrym śniegu 50-tki raczej nie dałbym rady, tak myślę.
Inna sprawa, że w mokrym śniegu 50-tki raczej nie dałbym rady, tak myślę.
SPROCKET
Dasz radę celebryto.sprocket73 pisze:w mokrym śniegu 50-tki raczej nie dałbym rady, tak myślę.
Na weekend zaplanowałem lekki spacer przez Geosferę i Górę Miłości.
Ostatnio zmieniony 2021-04-19, 20:28 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.