Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Ja myślę, że to jest na zoomie, dużo bardziej na południe - wskazuje na to fakt, jak układa się grań od Świnicy w kierunku Kasprowego. Poza tym Kozi wyszedł z prawej, a nie z lewej (tam by był, gdybyśmy go oglądali z linii Czerwonych Wierchów).
Słupek graniczny tez sporo mówi... No trza brac po uwagę (moim zdaniem) odcinek "Liptowskiej Grani".
Przy czym musi być wysoko, żeby nie wlazł w kadr pan Smreczyński. Więc albo Starorobociański albo Jarząbczy. Błyszcz chyba jednak za duży kąt. Wołowiec za mały.
Żeby rozkminić konkretnie to by trzeba było pobawić się w detale, a ja zaraz idę do pracy i nie mam jak.
Słupek graniczny tez sporo mówi... No trza brac po uwagę (moim zdaniem) odcinek "Liptowskiej Grani".
Przy czym musi być wysoko, żeby nie wlazł w kadr pan Smreczyński. Więc albo Starorobociański albo Jarząbczy. Błyszcz chyba jednak za duży kąt. Wołowiec za mały.
Żeby rozkminić konkretnie to by trzeba było pobawić się w detale, a ja zaraz idę do pracy i nie mam jak.
Ostatnio zmieniony 2021-03-23, 10:06 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:Ja myślę, że to jest na zoomie
No właśnie, masz rację. To będzie dużo dalej niż Goryczkowa.
Ostatnio zmieniony 2021-03-23, 10:16 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Na razie nikt nie zgadł, ale najlepiej kombinuje Sokół.
Czasem tak jest, że zadam zagadkę, która wydaje się trudna i mam odpowiedź w 5 minut, a czasem zadam coś względnie łatwego w moim mniemaniu i okazuje się, że jest zagwozdka.
Czasem tak jest, że zadam zagadkę, która wydaje się trudna i mam odpowiedź w 5 minut, a czasem zadam coś względnie łatwego w moim mniemaniu i okazuje się, że jest zagwozdka.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Sebastian pisze:Gdzie siedzi ów jegomość? Odpowiedzi: na dupie, na słupku - nie będą uwzględniane.
[url=https://images91.fotosik.pl/485/fdce4749fe96bb45.jpg]Obrazek[/URL]
Jarząbczy będzie. Z okolic zrobiłem w tamtą stronę jesienią (kadr wycięty):
Ostatnio zmieniony 2021-03-23, 16:52 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Prezes pisze:Jarząbczy będzie. Z okolic zrobiłem w tamtą stronę jesienią (kadr wycięty)
Blisko, ale nie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Ten gostek zasłania ciałem Tomanowy. To będzie z Wołka, chociaż z początku mi się wydawało, że kat będzie za duży...
Tu ten sam kąt, ale ze Spalonej.
Tu ten sam kąt, ale ze Spalonej.
Ostatnio zmieniony 2021-03-23, 22:36 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.