buba pisze: A dla ciebie rownowazne jest molestowanie dzieci a przekroczenie ilosci osob w sklepie?
Nie. Zresztą nigdzie nie pisałem o "przekroczeniu ilości osób w sklepie".
buba pisze:Natomiast gdy slysze o takich co zaraz lecą na policje jak ktos rozpalil ognisko, wjechal autem nad jezioro, pije piwo w pociagu, umyl auto przed blokiem, zszedl ze szlaku, nie wydał paragonu w taksowce, przeszedl na czerwonym swietle, sprzetaje na targu kiszone ogorki, chodzi z wykrywaczem metalu po polu, wpuscil do sklepu 6 osob zamiast 4 (albo wszystkie swoje pięcioro dzieci na Wigilie albo specjalnie szuka po miescie otwartych knajp, zeby zadzwonic do sanepidu - to mi sie nóż w kieszeni otwiera...
Tobie to się należy dodatek szkodliwy za słuchanie o takich rzeczach.
Tak mnie wychowano... ze kapuś to jest ostatnie dno... I nowa moda ze stawianiem takich osob na piedestał nic tu nie zmieni...
Możesz przedstawić fakty w temacie "stawiania na piedestał" ?
A wracając do trzonu tematu - możesz powiedzieć na czym polega wina tej osoby, która jest obecnie niszczona psychicznie ( i być może wkrótce fizycznie ) w miejscowości Czudec ?
I jakbyś mogła to opowiedz też, konkretnie, na pytanie Prezesa. Konkretnie a bez opowieści dygresyjnych.